Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Další trumfy seriálu Černé vdovy? Bláznivá matka, milenec i oživlý manžel!

/
  • Seznamte se s dalšími postavami seriálu Černé vdovy: Manžel, milenec, matka a další!
    20. února 2019 ● 15:30

    Kromě tří černých vdov, Jitky Čvančarové (40), Lucie Siposové (38) a Jany Plodkové (37), uvidíme v seriálu Černé vdovy samozřejmě i řadu dalších postav. Manžele, přátele, spolupracovníky i rodiče vražedné dámské trojky.

  • 1.

    Renatina matka AŠTANGA

    Představitelka: Dana Batulková

    Milovnice jógy, tarotu, věštění a marihuany. Začátkem devadesátých let měla možnost vycestovat do Indie. Renata byla v té době malá, a tak Aštanga odjela sama. Postupně procestovala celý svět. Renata vnímá dobrodružnou povahu své matky jako znak nedostatečné lásky, čímž Aštanga skrytě trpí, a tak se to snaží vynahradit malé Líze. O Mirkovi nikdy neměla valné mínění. Když ho po výbuchu uvidí, bude si myslet, že se jí zjevuje jeho duch. Je z toho nadšená, potvrzuje to její nadpřirozené schopnosti.

    Renatina matka AŠTANGA (Dana Batulková)
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Veroničin spolubydlící ALEX

    Představitel: Jiří Maryško

    Alex je malé dítě uvězněné v těle téměř čtyřicetiletého muže. Žije ve virtuální realitě, je závislý na internetu a online hrách. Nemá žádné základní návyky a absolutně se o sebe neumí postarat. Nastěhovat ho k Veronice byla iniciativa strýce, který začal mít opičí lásky své ženy po krk. Alexova maminka bude Veronice klást na srdce, aby se o Alexe dobře starala. Alex s největší pravděpodobností nikdy neměl holku a ani po ní netouží. Kvůli Veronice je ale ochotný svoje návyky postupně začít měnit.

    Veroničin spolubydlící ALEX (Jiří Maryško)
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Vrchní komisař PETR PÍSAŘÍK

    Představitel: Jan Vondráček

    Nosí boty do špičky a koženou bundu. Navenek Olina vnímá jako venkovského ňoumu a zahrnuje jej stereotypními vtipy o Brňanech, ve skutečnosti ale ví, že si na něj musí dávat pozor. Na jedné straně škudlí, na druhé vyhazuje peníze po barech a na večeřích. Nikdo na jeho oddělení ho nemá moc rád, ale všichni se ho bojí. Záměrně maří Olinovo vyšetřování. Nejdřív nenápadně a později už vlastně velmi viditelně...

    Vrchní komisař PETR PÍSAŘÍK (Jan Vondráček)
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Renatin manžel MIREK JŮZL

    Představitel: Filip Blažek

    Mirek pokus o vraždu zázračně přežije. Netuší, že ho má na svědomí manželka a její dvě kamarádky. To, že je považován za mrtvého, se mu hodí. Nikdy se nechtěl se Sagim dělit o peníze, ke kterým načerno přišli. Když přežije vlastní smrt, má svůj plán: Sebrat prachy a zmizet.

    Renatin manžel MIREK JŮZL (Filip Blažek)
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Johanin nevlastní syn FILIP

    Představitel: Marek Lambora

    Johana o existenci Filipa, kterého si její muž „upekl“ bokem v průběhu jejich manželství, vlastně vždy tušila. Co nevěděla, je, že Filip je hodný, citlivý kluk, který je v životě dost ztracený. Johana ho nejprve považuje za vetřelce, pak se s ním sblíží a nahrazuje mu všechno, co mu jeho otec a její bývalý muž nedal.

    Johanin nevlastní syn FILIP (Marek Lambora)
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Barmanka BILLY

    Představitelka: Pavla Beretová

    Výrazná veselá holka, která má poměr s Mirkem. Imponuje jí, že je Mirek grázl, a tajně doufá ve společnou budoucnost ve stylu Bonnie a Clydea.

    Barmanka BILLY (Pavla Beretová)
    Autor: archiv Blesku

  • 7.

    Renatin soused ERIK

    Představitel: Martin Myšička

    Erik je šťastně rozvedený otec devítileté Barči, kterou má ve střídavé péči. Zároveň je osobním koučem a vydavatelem časopisu Ženská duše. Je těžké odhadnout, jestli má Renatu skutečně rád, nebo jestli ji vnímá jako svůj psychologický projekt. Pro něj je to žena v nouzi, kterou musí zachránit. Renatě jeho zájem lichotí, dokonce ji i přitahuje, ale na vztah není připravená.

    Renatin soused ERIK (Martin Myšička)
    Autor: archiv Blesku

  • 8.

    Mirkův kamarád SAGI

    Představitel: Jan Hájek

    Věrný přítel z bouřlivého mládí, kdy jim nebyly cizí drobné krádeže a podvody. Renata ho nikdy neměla ráda. Vždy jí byl podezřelý a bála se, že Mirka opět svede na scestí, což se taky stalo.

    Mirkův kamarád SAGI (Jan Hájek)
    Autor: archiv Blesku

  • 9.

    Dispečerka BOŽENKA

    Představitelka: Monika Zoubková

    Boženka pracuje ve spediční firmě, kterou původně vlastnil Renatin otec. Po jeho smrti nastoupil na pozici šéfa Mirek (Filip Blažek), až nakonec skončila v rukou Johany. S tou se nejčastěji dostává Božena do křížku, protože po ní Johana neustále něco chce, ale hlavně chce, aby pracovala. Božena se k tomu moc nemá, přeje si, aby ve firmě zůstalo všechno při starém a aby měla to své teplé místečko jisté.

    Dispečerka BOŽENKA (Monika Zoubková)
    Autor: archiv Blesku

    VIDEO: Jak se Černé vdovy zbaví krutých manželů? Podívejte se na video!

    Video
    Video se připravuje ...

    Jak se Černé vdovy zbaví krutých manželů? Podívejte se na video! FTV Prima

    Fotogalerie
    48 fotografií





Články odjinud

Dnešní horoskopy