„Když se poprvé objevily její fotky s odhalenými ňadry, měla jsem pocit, že by bylo nefér ji kvůli tomuto úletu puritánsky trestat. Vyhodit. Vnímali jsme to jako pech, jistou zkoušku, která ji zcela nepřipravenou dostala. Ale teď se lavina dalších snímků rozrůstá a už se nejedná o příležitostnou fotku holky, která se odvázala. Nevím, do jaké míry díky tomu popularita Anety u diváků stoupá, ale jistý vliv na ni jistě má. Aneta podle mě vůbec nechápe roli SuperStar. Ona princip hry popleteně obrací naruby. "S pikantnostmi by měla zacházet jak se šafránem a se svlékáním počkat, až se hvězdou stane. S tímhle zbožím se sakra šetří, prodává se vkusně, ve strategickém čase a za velké peníze,“ bez obalu ohodnotila Anetu porotkyně Dara Rolins.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz

NAHOU ANETU GALISOVOU NAJDETE ZDE!

SEX S DÍVKOU? TEN ANETA DOBŘE ZNÁ! ČTĚTE ZDE!

Fotogalerie
4 fotografie

S Darinou nelze než souhlasit. Navíc Aneta nepřesvědčuje ani zpěvem a hlavně nechápe, že nahota jí jedinečnost nezajistí. V prvním kole zpívala teatrální píseň Teď královnou jsem já, v druhém si střihla Amy Winehouse. Galisová bohužel není královnou ani uvěřitelnou, emoci stíhanou divoškou. Divoškou v soutěži je Leona Šenková. Ona je devatenáctiletá holka, která chce mermomocí prorazit a má dojem, že praktiky showbyznysu zná.

První skandální fotky, na nichž rozjuchaná Aneta vystavuje nahá ňadra okomentoval i porotce Habera. "Aneto, viděl jsem fotky a máš můj respekt," řekl s lišáckým úsměvem a se zdviženým palcem. „No a co? Prostě jsem se ožrala a ukázala kozy,“ byla první spontánní reakce Anety na fotky z českobudějovické party.

Do uplynulé neděle, v níž proběhlo druhé semifinále, podpořila kontroverzní image Galisové další série snímků. Byly zhotovené v ateliéru, měly koncepci a styling - lascivní hrátky dvou dívek v negližé. „Fotky byly pro mou soukromou potřebu. Dělaly jsme to s kamarádkou pro zábavu,“ vysvětlila Aneta a na dotaz na zkušenosti s lesbickým sexem dodala: Hmm, znám.“ A já jen podotknu, že dráždivé snímky dvou dívek byly příliš profesionální na to, aby se jednalo jen o zábavu - onu soukromou potřebu.

Toto pondělí Aneta postoupila dál, i když ji tři z porotců označili za outsidera. S výjimkou Hejmy, jemuž přišlo trapné její jméno znovu při vyřazování opakovat. Nevím, do jaké míry mohl za postup výběr hitu Amy Winehouse Rehab, ale myslím, že u jisté části diváků napomohla přízni image rozjívené holky, kterou si přes média Galisová pěstuje. Možná se o zveřejnění pikantních snímků skutečně nepřičinila, nicméně její vstřícnost k novinářům, komentáře, které jim poskytuje, nahrávají dojmu, že je dost aktivní.

Do dalšího pondělního vyhazovu SuperStar sice zbývá pár dní, ale Aneta je tu znovu. Tentokrát natvrdo v celé nahotě. Její akty dostaly nebývalý prostor na titulu deníku Blesk, což je výsada, které se výjimečně dostává hvězdám velkého formátu. Snímky tentokrát nevznikly pro soukromou potřebu, ale pro kalendář jistého autosalonu, jenž ho věnoval V.I.P. klientům. Jejich autorem je fotograf Adolf Zika a Aneta říká, že mu pózovala jen z kamarádství. Nedostala za svou nahotu ani korunu. A já nevím, jestli je tak ujetá či prostoduchá. Nebo zkrátka klame. Předpokládám, že naivní nebude.