Meghan Markleová se poprvé ukázala na veřejnosti od té doby, co dala najevo, že se nehodlá zúčastnit korunovace svého tchána Karla III. (což její PR tým podle deníku DailyMail údajně zdůvodnil slovy, že se v životě „pohnula dál“ a „žije svým životem v přítomnosti“, a zřejmě to znamená, že již skutečně nechce mít nic společného se svými příbuznými v Anglii). Celá rozzářená si bývalá hvězdička seriálu Kravaťáci vyrazila i s princem Harrym na basket.

Slavný pár s modrou krví byl k vidění v lóži v Crypto.com Areně, kde sledovali společně se svým týmem spolupracovníků z organizace Archewell hvězdy basketbalové NBA -  a byli, společně s dalšími celebritami, svědky toho, jak Los Angeles Lakers porazili Memphis Grizzlies ve čtvrtém zápase play off. Mezi návštěvníky byla například profesionální celebrita Kim Kardashianová (42), herec Adam Sandler (56) či Sean Combs (53) alias rapper P. Diddy. 

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho Videohub

Harry s Meghan se ocitli v pikantní situaci ve chvíli, kdy se objevili na velké obrazovce před 20 tisíci fanoušky. Zaměřila se na ně takzvaná „kiss cam“, tedy „líbací kamera“, která zabírá různé páry v hledišti tak dlouho, dokud se dvojice nepolíbí... či situace nějakým jiným způsobem nevygraduje. Tentokrát se zaměřila i na vévodu a vévodkyni ze Sussexu, kteří byli ještě nedávno svazováni přísným královským protokolem a nesměli se na veřejnosti ani držet za ruce, natož líbat.

To, že již nemusí coby černá ovce britské monarchie tato nařízení poslouchat (což ale předtím stejně nedělal...), prince Harryho tak rozjuchalo, že se nadšeně naklonil se své manželce a loudil po ní pusu, zatímco tisíce lidí tleskaly, jásaly a povzbuzovaly je. Chichotající se Meghan ve značkovém růžovém kompletu za 14 tisíc dolarů (necelých 300 tisíc korun) ale manželovo dotírání pohybem ruky odmítla, načež Harry nahodil komickou grimasu člověka, co právě dostal košem.

Bylo to celé roztomilé, nebo spíše poněkud nedůstojné? To posuďte v naší galerii sami...

Fotogalerie
55 fotografií