Zatímco zesnulá babička Alžběta II. (†96) měla pro Harryho vždy trochu slabost, jeho otec Charles, nyní už král Karel III., se tak snadno obměkčit nedá. Obzvláště pokud jde o nezbedného synka, který z Ameriky plive na královskou rodinu špínu, kdykoliv jen dostane příležitost… I proto bude na otcově korunovaci sedět Harry až 10 řad za ostatními důležitými rodinnými příslušníky!

S informací přišel Paul Burrell, bývalý sluha britské královské domácnosti a jeden čas i osobní komorník Harryho matky Diany (†36). „Přijíždí, protože to otec tak chce. Není to překvapení, přijíždí po čase zase ukázat tvář a dát nohu do dveří,“ naráží nenápadně na to, že Sussexové žijí převážně z celosvětové známosti a (ne) popularity. Podle něj rovněž nedojde k prolomení ledů mezi členy »Firmy«. „Neexistuje šance na usmíření s otcem ani bratrem Williamem. Obávám se, že ho od Windsorů čeká mrazivě chladné přijetí... Harry se proto ani nebude nijak zdržovat,“ referuje Burrell pro GB News.

V Londýně se ryšavý princ má otočit jen na ceremonii samotné a pak má spěchat zpět do Kalifornie, aby stihl aspoň večerní část oslavy 4. narozenin syna Archieho, kterou zatím bude chystat žena Meghan (41). U ceremonií nebude mít žádnou zvláštní roli, bude řadovým hostem. „A o to snazší pro něj bude se celkem nepozorovaně vytratit…“ uvádí Burrell. 

Katy Perry zvou přímo na Windsor!

Vřelejšího přijetí než Harry se od královské rodiny dostane i americké zpěvačce Katy Perry (38). Té bylo nabídnuto apartmá přímo na hradě Windsor, který byl posledním Alžbětiným útočistěm. Perry totiž den po korunovaci v rámci oslav vystoupí po boku takových hvězd jako Lionel Richie, Andrea Bocelli či kapela Take That. Ti všichni zahrají přímo v areálu hradu pro asi 20 tisíc fanoušků!

Video
Video se připravuje ...

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese? Videohub

Fotogalerie
44 fotografií