Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Princ Harry šokuje: Zabil jsem 25 lidí!

/
  • Princ Harry označil službu v australské armádě za fantastickou.
    Aktualizováno - 6. ledna 2023 ● 13:14
    6. ledna 2023 ● 10:08

    Ještě čtyři dny zbývají do vydání memoárů prince Harryho, ale další kontroverzní informace prosakují na veřejnost. Ačkoliv je kniha střežená lépe, než bývaly nové díly Harryho Pottera před vydáním, přesto jsme pro vás z ní sesbírali nové šokující informace o princově pobytu v Afghánistánu!

  • 1.

    Pravda o Afghánistánu

    Ačkoliv si mnozí dodnes myslí, že Harry jako člen královské rodiny byl na misi v Afghánistánu v bezpečí zásobovacích jednotek pro malá princátka, opak je pravdou. Hrůz války nebyl vůbec ušetřen. Celý svůj život byl veden k vlastenectví a povinnosti vůči své zemi, což u privilegovaných lidí, jako je on, často nevidíme. 

    Královský potomek zažíval dobrodružství jako málokdo - létal s vrtulníkem, měl vlastní zbraň a věděl, jak ji používat. Už dříve bylo známo, že byl součástí jednotky, která zažila skutečné boje, ale princ Harry svými posledními odhaleními postoupil ještě o krok dál. Jak se ukázalo, člen královské rodiny skutečně zabil nejméně 25 bojovníků Tálibánu! 

  • 2.

    Smrt z princových rukou

    Následník trůnu se přiznal k tomu, že po zabití prvního člověka už Tálibánce neviděl jinak než jako šachové figurky, které je potřeba zlikvidovat. 

    „Nemůžete zabíjet lidi, pokud je vnímáte jako lidi. Místo toho jsem je viděl jako šachové figurky odstraněné ze šachovnice nebo jako špatné lidi, které jsem eliminoval."

    Nejčastěji zabíjel z kokpitu bojového vrtulníku, někdy jen sám pilotoval a nechal své kolegy se zbraněmi se podílet na masové řeži.  V roce 2012 byl princ Harry nasazen v táboře Bastion v jižním Afghánistánu.

     

  • 3.

    Dopad na princovu pověst?

    Novináře teď nejvíce trápí otázka, jak se bude veřejnost po prozrazení těchto informací na prince dívat.

    Spekuluje se o tom, že půlka Británie bude Harryho vnímat jako vlastence a válečného hrdinu, zatímco druhá jej bude mít za sprostého vraha. Harryho už tak pošroumaná pověst bude o to více poškozená.

     

  • 4.

    Princ William přepral válečného hrdinu?

    Mnozí se také ptají na to, jak je možné, že by někdy někdo tohoto elitního vojáka, který zabíjel lidi na několika turnusech v Afghánistánu, jen tak lehce přepral. Harry nicméně tvrdí, že v minulosti jej po hádce jeho bratr princ William srazil na zem tak, že mu roztrhl řetízek a svými zády při dopadu rozbil psí misku, až se mu střepy zařezávaly do zad.

    Tato historka však s jeho pověstí vojenské lidské zbraně vyvolává určité pochybnosti a rozpaky.

     

  • 5.

    Galerie

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

    Fotogalerie
    31 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

ivana kollerova: jak rekl Jan Werich: „Kde blb, tam nebezpečno.“

(07. 01. 2023 23:10)

jajas: Pako...ať už to je nebo není pravda, může očekávat "návštěvu" z Talibánu....celkem mu ji přeji. Pak už snad zanechá toho bezbřehého vykecávání a bude si dávat pozor na hubu...

(06. 01. 2023 12:56)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy