Soukromí si ostatní členové královské rodiny pečlivě střeží, ani jim to předpisy nedovolují činit jinak. Princ Harry se svou ženou Meghan ale chtějí sdílet důležité okamžiky svého života. I proto se jejich tříletý syn Archie stal jakousi hvězdou jejich dokumentu.

Ukázali soukromé snímky z mobilu, kde oslavovali první narození Archieho. U takového okamžiku byla přítomna kromě rodičů i Meghanina matka. Nikdo ostatní nemohl být přítomen, venku po celém světě zrovna řádila koronavirová pandemie.

Pochlubili se také řadou dojemných videí. V jednom se například jen pár měsíců starý Archie dotýká černobílého portrétu zesnulé princezny Diany. "Kdopak to je? Ahoj, babi," říká ve videu Meghan a reaguje tak na Archieho. 

V dalších dílech se Meghan s Harrym podělí s fanoušky o další snímky, například, kdy se Archie poprvé setkal se sněhem, kdy spolu s maminkou běhá po zahradě, kdy jde poprvé do školky, kdy s tátou Harrym pozoruje kolibříky a mnoho dalších, což je pro ostatní členy rodiny z královského dvora nemyslitelné. 

 

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan v dokumentu, který bude bolet! Netflix, The Duke and Duchess of Sussex, idh

Fotogalerie
62 fotografií