Někdejší princezna z Walesu byla roky obdivovatelkou práce britského fotografa Johna Swanella. Stali se blízkými přáteli a princezna Dianaho osobně pověřila, aby pořídil její ikonické klasické portréty s jejími syny. Slavná lady Di by dnes ale podle něj mezi obdivovatele vévodkyně ze Sussexu rozhodně nepatřila... A tím spíš po neslavném „Megxitu“.

 „Nemyslím si, že by ji měla ráda, protože by to brala tak, že jí Meghan ukradla syna,“ prohlásil Swannell při rozhovoru deníku Daily Mail rázně. „Teď je z něj loutka.“

Je pravda, že princ Harry působil vždy jako veselý, pohodový, uvolněný a žertující muž. Jenže od doby, co žije s Meghan Markleovou, dost podivně zkrotnul. Dalo by se sice namítnout, že dospěl, jenže podle příznivců královské rodiny je to trochu jinak - je prostě typický „podpantoflák“. Meghan jej využívá jako módní doplněk a na všech oficiálních fotografiích je to ona, kdo stojí v popředí, zatímco on se za ní doslova schovává.

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho Videohub

Fotograf je přesvědčen, že bývalá hvězdička seriálu Kravaťáci byla odhodlána získat Harryho stůj co stůj. „Zdá se, že měla jasně daný program, když přišla do Anglie,“ ušklíbal se Swannell, podle kterého není Meghan ničím jiným nežli vypočítavou zlatokopkou. „Byla to málo známá herečka a naskytla se jí neopakovatelná příležitost - tak se jí chopila jako nikdo jiný. Je to velmi chytrá žena, to je jasné. Je to manipulátorka.“ 

Harry, jenž byl v dětství považován za mamánka závislého na své mamince Dianě, se s Meghan oženil v roce 2018. Záhy si však manželé začali stěžovat na život ve zlaté klícce, kde jim nebyla poskytována dostatečná pozornost. Vévodkyně prý měla dokonce sebevražedné myšlenky. 

Dvojice se proto rozhodla rezignovat na své královské povinnosti v roce 2020, v údajné snaze vyhnout se tlaku médií. Za velkou louží se ale pustili do poskytování jednoho šokujícího interview za druhým.

Co by na to lady dnes Di řekla, nicméně zůstává stále tajemstvím...

Fotogalerie
74 fotografií