Princ Harry a jeho manželka, někdejší seriálová hvězdička Meghan Markleová (41) uzavřeli s Netflixem náramně výhodnou smlouvu před více než rokem. V rámci ní měli pro tuto platformu vyrobit dokumentární seriál zaměřený na život v britské královské rodině. Výměnou za to jim byla podle britského deníku DailyMail přislíbena tučná odměna 100 milionů dolarů, tedy téměř 2,5 miliardy korun. 

Seriál je už hotov a měli ho začít vysílat v prosinci. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu si v něm údajně nebrali servítky, když se vyjadřovali o Karlovi III. (73), královně manželce Camille (75) či princi Williamovi (40) a jeho manželce Kate (40). Všechno však změnila smrt královny, po které se Harry s manželkou rozhodli zásadně změnit to, co o rodině řekli před kamerami. A po společnosti teď vyžadují zásadní úpravy.

Video
Video se připravuje ...

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho? Videohub

To se však Netflixu nelíbilo a seriál chtěl odvysílat na konci roku v původní podobě, nakonec se však společnost rozhodla odložit premiéru příští rok. Důvodem ústupku je negativní reakce publika na pátou sérii jejich mimořádně úspěšného seriálu Koruna, kterou Netflix odstartuje v listopadu. A bude dost divoká – má vykreslovat Karla III. jako intrikána, zmapuje poslední okamžiky života princeny Diany (†36) a dojde i na aféru prince Philipa (†99).

Není to mimochdoem jediný případ, kdy slavní královští „zběhové“ couvají a berou zpět svá slova. Dlouho očekávané memoáry prince Harryho rovněž dostály určitých změn, princ do nich připsal kapitoly týkající se královnina pohřbu a Meghan znovu natočila rozhovor pro magazín Variety, jenž vzniknul ještě v době, kdy byla Alžběta II. naživu. Po jejím skonu herečka známá ze seriálu Kravaťáci trvala na novém interview – a můžeme se jenom dohadovat proč asi...

Fotogalerie
101 fotografií