Vzdálený bratranec budoucí královny, vévodkyně Camilly, si ve svém pokoji v hotelu Durrants v Marylebone v Londýně vzal život poté, co vyhlásil osobní bankrot. Jeho tělo objevila pokojská. 

Nejdelší rozvod v historii

Charles si procházel roky se táhnoucím rozvodovým řízením se svou manželkou Emmou Villiersovou. Manželé se dohadovali, zda má spor řešit skotský či anglický soud. Podle Villierse stranil anglický soud jeho manželce. Dvojice se rozešla v roce 2014 a o ukončení manželství požádali o dva roky později. Jde tedy o jeden z nejdéle se táhnoucích rozvodů v britské historii!

Přespával po kamarádech

Villiers už nějaký čas přespával po pohovkách svých přátel, v posledních týdnech mohl využívat jachtu svého kamaráda, která kotvila v Řecku. Přítel mu však prý zařídil, aby se vrátil do Spojeného království a navštívil kliniku, protože se jeho duševní zdraví prudce zhoršovalo. Místo návštěvy lékaře se ale bratranec Camilly přihlásil do hotelu a následující den byl nalezen mrtvý, uvádí list Times

Tahanice o výživné

V březnu loňského roku soudce Mostyn z rodinné divize Nejvyššího soudu rozhodl, že se Charles dostal do tak velkých finančních potíží, že by měl být zproštěn placení výživného.

Někdejší pár byl podle soudce "finančně zruinován" velmi špatným soudním sporem, který navíc oba pravděpodobně psychicky ovlivnil. Emma VIlliersová nicméně vyhrála odvolání, aby jeho rozhodnutí zrušila.

Zrušené zásnuby

Novou lásku nalezl Villiers v operní zpěvačce Heidi Innesové (45). Dvojice se dokonce zasnoubila. V listopadu je ale vyhnali z pronajaté chaty v osadě Tyninghame v Lothianu ve Skotsku poté, co jim během pandemie covidu naskákaly obrovské nedoplatky. Pár následně chvíli pobýval v Budapešti v Maďarsku, v únoru se ale rozešli. 

 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video
Video se připravuje ...

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese? Videohub

Fotogalerie
115 fotografií