Jistě si všichni vzpomínáte na tu slávu, když si mladší ze dvou synů prince Charlese (73) Henry, přezdívaný Harry, bral svou vyvolenou. Sice si zvolil rozvedenou Američanku a béčkovou herečku Meghan Markleovou, ovšem na velkoleposti obřadu by to nikdo nepoznal.

Teď se ale ukazuje, že se přece jen během velkého dne objevovaly zvláštní chvíle, které možná leccos naznačovaly. Když totiž Meghan slavnostně vystoupila z tmavého auta, chvíli se vystupováním zdržela. Její šaty byly sice krásné, ale vlečka byla tak dlouhá, že se zkrátka zamotala. Dostat ji bez poškození z vozu nebyla legrace. Jednoho muže tam sice nevěsta měla, ten jí podal ruku a pomohl ji i osvobodit.

Vedle auta stál ale i další člověk - voják, který měl za úkol jí otevřít dveře od auta. To udělal. Tím ale jeho pomoc také skončila. Ani jí nenabídl žádnou asistenci, spíše ji v tom tak trochu nechal »vykoupat«. A proč?

Na to nyní odpovídá nová kniha o slavném páru s názvemPomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory. Podle jejího autora Toma Bowera to voják udělal schválně, a to kvůli událostem předešlého dne. Tvrdí, že mu kolega tohoto konkrétního vojaka prčiznal v rozhovoru pro podcast, že na něj den před svatbou, během svatebních zkoušek, byla velmi hrubá a drzá. A tak se ji rozhodl vytrestat a za toto chování jí zkrátka nepomoct.

V knize se také podle Nového času mluví o tom, jak se Harry a Meghan nevhodně chovají i nadále. Naposledy u příležitosti oslav královnina platinového jubilea, kdy si údajně dávali záležet na tom, aby dorazili dřív a promenádovali se po katedrále, aby měli lepší záběry pro svůj dokument na Netfixu. 

 

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
77 fotografií