Princ Harry (37) a bývalá americká herečka Meghan Markleová (40) si od svého odchodu do Ameriky hlídají soukromí jako oko v hlavě. Spatřit jejich drobotinu je prakticky nemožné. 

Zatímco ale malý Archie zažil i nějaká ta královská vystoupení, a fanoušci tak jasně viděli, že je svému tátovi neskutečně podobný, u malé Lilibet bylo všechno jinak.

Rodina loni zveřejnila vánoční přáníčko, na kterém jsou všichni čtyři. Lilibetka je na fotce ještě jako miminko, které drží máma Meghan ve vzduchu. Z fotky se zdálo, že je rodinka spokojená, po kom ale malá „princezna“ bude, to mohli všichni jenom hádat.

U příležitosti jejích prvních narozenin teď ale rodiče udělali ve své dosavadní touze po soukromí výjimku a dcerku poprvé pořádně ukázali. Někdejší vévoda a vévodkyně ze Sussexu zveřejnili snímek, který vznikl na zahradě sídla Frogmore Cottage ve Windsoru během oslavy dívčiných prvních narozenin. Na místo se rodina vypravila u příležitosti platinového jubilea vlády Harryho babičky, královny Alžběty II. (96).

Lilibet Diana na novém portrétu sedí na trávě ve volných modrých šatičkách a na hlavě má čelenku s mašlí. Holčička má po tátovi hlavou plnou zrzavých vlasů! A zdá se, že má po Harrym i nos a další rysy. Odpověď na otázku, po kom malá „princátka“ budou, je tak jasná!

VIDEO: Mariupol padl. Ruští hackeři útočí na Česko. A Harry urazil otce i bratra!

Video
Video se připravuje ...

Mariupol padl. Ruští hackeři útočí na Česko. A Harry urazil otce i bratra! Bára Horáková

Fotogalerie
114 fotografií