Bývalá modelka spodního prádla Florence St Georgeová překvapila fanoušky, když prohlásila, že na svůj románek s princem Harrym příliš dobře nevzpomíná. Ačkoli to dvojici zpočátku klapalo, St Georgeová rychle zjistila, že s pověstným bouřlivákem zkrátka nezvládá držet krok. 

„Klobouk dolů před lidmi, kteří se s tímhle životním stylem dokážou vyrovnat, ale já jsem už tehdy věděla, že bych tak žít nemohla,“ přiznala pro magazín Stella podle deníku The Telegraph

S Harrym chodila modelka několik týdnů v roce 2011. „Ačkoli byl rozchod tehdy smutný, dnes považuji za velké štěstí, že ten vztah trval tak krátce,“ svěřila se. Britský princ by prý totiž na její život mohl mít tak trochu neblahý vliv. Svou roli ale sehrál i neustálý zájem médií o cokoli, co se kolem prince šustlo. 

„V novinách vyšel nový článek prakticky každý den. Moji kamarádi ze školy byli zasypáni dotazy a přede dveřmi mi stáli fotografové,“ popsala. 

Poté, co zažila poporodní depresi, se St Georgeová začala věnovat umělecké tvorbě. Namísto předvádění prádla tak dnes navrhuje a vyrábí umělecké předměty z keramiky, které pak za nemalé částky prodává.

V roce 2013 se provdala za multimilionáře Henryho Edwarda Hugha St George a vychovávají spolu dceru Laru. 

VIDEO: Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny!

Video
Video se připravuje ...

Princ Harry: Rebel z královské rodiny slaví narozeniny! Mall.tv

Fotogalerie
115 fotografií