Někdejší vévodkyně ze Sussexu dává velice ráda všem na odiv luxus, ve kterém žije. A nejinak tomu bude i v show známé moderátorky Ellen DeGeneresové, v níž Meghan Markleová zavzpomíná na to, jak těžké bylo být začínající herečkou, která přijíždí na konkurzy v notně ojetém a především rozbitém ​​voze. Když se smíchem líčí, jak těžké pro ni bylo ucházet se o nové role, když krátce předtím musela „vylézt z kufru“, jelikož měla u svého auta rozbité přední dveře, a nemohla si dovolit jejich opravu, člověk by jí dal korunu. Tedy... skoro.

Meghanina kariéra nebyla nikterak zářivá. Než se proslavila díky vztahu s princem Harrym (37), byla její největší rolí vedlejší postava v seriálu Kravaťáci. Její „filmografie“ ale zahrnuje i role v reklamách či „dívku s kufrem“ v televizní soutěži, jejímž jediným úkolem bylo stát – a usmívat se. Dnes ji však magazín Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí roku 2021 a ona si svou novou pozici jaksepatří užívá. Často ji zdobí šperky za částku, kterou mnozí z nás nevydělají za celý život.

U Ellen ji sice zdobilo jenom několik prstýnků, jejichž cena jistě bude také závratná, zato však na sobě měla halenku od Oscara De La Renty. A kvůli ní si sympatie „prostého lidu“ rozhodně nezíská.

VIDEO: Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt. 

Zajímavě střižená blůza s nabíranými rukávy a s rafinovanými průstřihy totiž stála 1991 liber, což podle aktuálního kurzu dělá 59 tisíc a 674 korun. Když si k tomu člověk připočte fakt, že k tomu žije ve slunečné Kalifornii v Montecitu, ve vile za v přepočtu 330 milionů korun, znovu Meghan hrozí, že bude nařčena z pokrytectví. Tak jako když představovala svůj projekt 40x40, který má podpořit ženy, jež přišly o zaměstnání kvůli koronavirové pandemii… A na sobě přitom měla jen tak mimochodem značkovou deku za 37 tisíc. Poselství chudým a strádajícím pak trochu nevyznívá tak, jak by mělo...

Fotogalerie
91 fotografií