Přestože Meghan Markleová a její manžel, princ Harry (37), prchli za velkou louži, aby měli klid od mediálního shonu, reportérů a fotografů, v Americe dávají jedno interview za druhým. Dvojnásobná maminka Meghan se v novém rozhovoru s Ellen DeGenerosovou neměla sebemenší problém svěřit s některými intimními podrobnostmi ze svého soukromého života – například se rozhovořila o tom, jak roste její dcerka jménem Lilibet Diana (5 měsíců).

Holčičce se prý již začínají prořezávat první zoubky, a Meghan teď prý hledá „cokoliv, po čem by se jí ulevilo“. Pohotová Ellen, jejíž pořad se po dlouhých 19 sezon těšil poměrně velké (byť postupně upadající) sledovanosti, však reaguje se smíchem: „Zkus tequillu.“

Obě dámy se znají již celou řadu let, skamarádily se prý při návštěvě psího útulku. Meghanin dům dokonce sousedí s tím Elleniným, a podle všeho jsou ve velmi blízkém kontaktu – mezi řečí totiž podle britského deníku Daily Mail zmínila, že známou moderátorku oslovuje jako „tetu Ellen“. Není jisté, zda se Ellen s malou Lilibet již osobně setkala, ve své show nicméně již dříve prozradila, že během svého výletu do Spojeného království v roce 2019 trávila hodně času jak s vévodou a vévodkyní ze Sussexu, tak i s jejich prvorozeným synkem Archiem (2).

VIDEO: Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt 

Nové vystoupení vévodkyně v Ellen Show vyvolalo v Buckinghamském paláci již předem obavy, že by Meghan mohla zahájit další útok na monarchii, tak jako tomu bylo v rozhovoru s Oprah Winfreyovou (67). Tehdy si stěžovala, že musela čelit v královské rodině rasistickým poznámkám (aniž by ovšem řekla, kdo měl být onen rasista, co tolik řešil barvu kůže jejího tehdy nenarozeného syna), a kterak jí byla odmítnuta pomoc, když ji trápily psychické potíže. Meghanin dlouholetý vizážista a přítel Daniel Martin se ale dušoval, že Ellen pouze ukáže „Meghaninu praštěnou a vtipnou stránku, kterou konečně všichni uvidí“.

Fotogalerie
90 fotografií