„Její královská Výsost princezna Beatrice a pan Edoardo Mapelli Mozzi pojmenovali svou dceru Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi,“ oznámila královská rodina na sociální síti. Dvě křestní jména, dvě příjmení - to bude trvat, až se jednou Sienna bude někde podepisovat…

Zatímco první jméno dostala dívenka poměrně moderní a nepříliš tradiční, své druhé jméno bude sdílet se svou slavnou prababičkou - královnou Alžbětou II. (95). Není navíc sama, také dcera prince Williama (39) Charlotte (6) se pyšní stejným druhým jménem, kromě něj má pak ale ještě třetí, a to Diana - po vzoru zesnulé princezny lidských srdcí.

„Všem se nám daří dobře a Wolfie je Sienně nejlepší velký brácha,“ vzkázali také Beatrice a její muž, přičemž naráželi na fakt, že Edoardo má z předchozího vztahu syna.

Právě anglický developer nemovitostí (s italským jménem) Edo sdílel na svém instagramu ještě další drobnost o své dcerce. „Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. Náš společný život teprve začal, ale už se nemůžu dočkat, až uvidím všechny ty skvělé věci, co na nás čekají,“ radoval se u snímku otisku dětských nožiček.

„Cítím tolik lásky a vděčnosti ke své úžasné ženě, miminku Sienně a Wolfiemu. To jsou dny, které nikdy nechci zapomenout. Tento týden mi jeden kamarád řekl tu nejsladší věc: S každým dítětem vám vyroste zbrusu nové srdce,“ dojímal se čerstvý dvojnásobný otec.

VIDEO: Meghan Markleová na své narozeniny uvedla nový charitativní projekt.

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt. 

Fotogalerie
57 fotografií