Dávají tím snad členové anglické monarchie všem jasně najevo, že i přes skandální interview, které dala Meghan Markleová moderátorce Oprah Winfreyové (67), mezi nimi zlá krev nepanuje? Přitom by se dalo říct, že byly velké důvody se na bývalou hvězdičku seriálu Kravaťáci naštvat – její prohlášení byla víceméně všechna vyvrácena jako bohapusté lži, a jiná tvrzení jsou zase dost podivná, jako že třeba ve vysokém stupni těhotenství chtěla spáchat sebevraždu a nikdo jí nepomohl, anebo že jsou v královské rodině rasisté, co řešili jenom barvu pleti jejího tehdy ještě nenarozeného synka Archieho (2). A Harry přilil olej do ohně zase svým stěžováním si v podcastu Daxe Sheparda (46).

V den jejích narozenin ovšem jak královna Alžběta II. (95), tak i tchán princ Charles (72), a dokonce i vévoda a vévodkyně z Cambridge veřejně sdíleli svá přání. Jako první se gratulace objevila na oficiálním účtu The Royal Family. Na instagramu i na twitteru sdíleli tři fotografie Meghan spolu se slovy: „Přejeme vévodkyni ze Sussexu dnes velmi šťastné narozeniny!“ Použité snímky nebyly jistě vybrané náhodně – jeden, na kterém je Meghan s Archiem, je z jejich oficiální královské cesty do Afriky, další pochází z dob, kdy bylo oficiálně oznámeno Meghanino zasnoubení s princem Harrym, a na té třetí Meghan pózuje po boku samotné královny.

VIDEO: Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt 

Následovala blahopřání od prince Williama (39) a Kate Middletonové (39), a poté i prince Charlese a jeho ženy Camilly (74), vévodkyně z Cornwallu. Princezna Beatrice (32), sestřenice Harryho, dokonce na svém instagramu vřele ocenila Meghanin charitativní projekt 40x40, a naznačila, že i ona je jednou ze 40 významných osobností, které svými 40 minutami mentorství povzbudí ženy vracející se po ztrátě zaměstnání kvůli pandemii viru covid-19 na pracovní trh. Příznivci královské rodiny jsou nadšeni a tento krok považují za velice důstojný. I přes všechno to bahno, které na ně Meghan v posledním roce po takzvaném „Megxitu“ nakydala, jí dokážou od srdce popřát…

Fotogalerie
81 fotografií