Princ William se v úterý v očkovacím centru zřízeném v prostorách londýnského Muzea vědy dočkal první z nejméně dvou dávek vakcíny proti koronavirovému onemocnění. „Pracovníkům, kteří se podílí na očkovacím plánu, bych chtěl poděkovat za všechno, co dělají,“ napsal dnes ráno na twitter. K textu připojil i snímek, který však upoutal veřejnost z trochu jiných důvodů, než původně plánoval.

Na fotografii má William vyhrnutý rukáv pravé ruky a zdravotník mu do ramene vpravuje očkovací látku. Fanoušky královské rodiny velmi zaujala velikost princových bicepsů. Odhalené paže následník trůnu příliš často neukazuje, a tak zřejmě nikdo nepředpokládal, že i budoucí král občas zvedne nějaké to závaží. „Páni, to jsou bouchačky,“ slintal jeden komentující, zatímco další Williama ponoukala, aby u druhé dávky rovnou sundal triko.

William si loni v dubnu prošel koronavirovým onemocněním. Princ podle BBC tajil, že se nakazil, protože nechtěl, aby si o něj někdo dělal starosti. Podle listu The Sun se s manželkou Kate Middletonovou (39) a dětmi odebral do izolace na venkovské sídlo Anmer Hall a svěřil se do péče soukromých lékařů. „Zasáhlo ho to dost tvrdě… V jednu chvíli měl problém s dýcháním,“ uvedl s odvoláním na svůj zdroj The Sun.

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům.

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům. Instagram Kensington Royals

Fotogalerie
82 fotografií