Meghan Markleovou (39) a prince Harryho (36) v létě čeká první společná cesta do Británie od jejich odchodu z královské rodiny v roce 2020. Znesváření bratři na vzpomínkovém obřadu 1. července odhalí sochu své matky, jež zemřela 31. srpna 1997 po tragické autonehodě v pařížském tunelu.

Co by měl být den společného truchlení za nejdůležitější ženu v jejich životech, stráví William a Harry zřejmě stále na kordy. Oba údajně trvali na sepsání vlastních řečí, čímž potvrdili, že během soukromého setkání po Philipově (†99) pohřbu nevyřešili zhola nic.

„Jeden by očekával, že se domluví na společném proslovu, jenže se tak nestalo. Každý si připraví vlastní řeč,“ tvrdí zdroj listu The Sun. Podle něj tímto rozhodnutím vyhasly naděje, že by Diana mohla napravit jejich pošramocený vztah.

Zdroj se také obává, co z červencového obřadu k uctění princezniných nedožitých narozenin vyčtou experti na řeč těla. Podobné události jsou vždy pod drobnohledem veřejnosti a i nenápadné gesto ruky či tik v oku dokáží prozradit plejádu emocí.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
89 fotografií