Rozkmotřené dvojice jsou navzdory přetrvávajícím problémům v kontaktu a přejí si k významným životním událostem. Podle zdroje serveru Hello vévodové ze Sussexu gratulovali Kate a Williamovi k 10. výročí svatby. Zda mezi šlechtici proběhl videohovor, nebo jim Harry i za Meghan potřásl rukou v předstihu během svého krátkého pobytu v Británii kvůli účasti na pohřbu zesnulého prince Philipa (†99), zdroj neupřesnil.

Obvyklou cestou poblahopřála slavícímu páru královna Alžběta II. (95). Oficiální instagramový účet královské rodiny ve čtvrtek zveřejnil fotografii Kate a Williama, s níž se manželé pochlubili na svém vlastním písečku KensingtonRoyal. „Přejeme vévodovi a vévodkyni z Cambridge krásné výročí svatby. Dnes je to deset let od chvíle, kdy si Jejich královské Výsosti vyměnily sliby ve Westminsterském opatství,“ stálo v příspěvku.

Princ z Walesu Charles (72) zřejmě podobně jako Harry a Meghan popřál synovi a snaše soukromě; na oficiálním instagramovém účtu ClarenceHouse nepadla o výročí ani zmínka. Bobříka veřejného mlčení drží i další členové vlastnící sociální sítě, byť manžel princezny Beatrice (32) Edoardo Mapelli Mozzi (38) alespoň reagoval srdíčkem na čerstvě zveřejněné video Kate a Williama k jejich velkému dni.

VIDEO: Vévodkyně Kate vs. princezna Diana: 5 věcí, které mají společné! 

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Kate vs princezna Diana: 5 věcí, které mají společné! Videohub

Fotogalerie
95 fotografií