Podle zdroje z paláce má ženuška prince Harryho (36) za to, že drby tisku chodily přímo z domácností Kate a Camilly, vévodkyně z Cornwallu. Touto cestou se měla v médiích objevit i zpráva o tom, jak Kate odcházela ze zkoušky šatů před Meghaninou svatbou se slzami v očích.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Obě vévodkyně se navzdory očekáváním nikdy příliš nespřátelily, jelikož společné mají pouze to, že se provdaly za prince. Více Meghan vycházela s Camillou, manželkou prince Charlese (72), která vždy platila za nejméně oblíbenou členku královské rodiny. Podle únorového průzkumu společnosti YouGov platí kdysi nepopulární vévodkyně z Cornwallu za 9. nejoblíbenější, zatímco Meghan spadla na 11. místo.

Show pro královnu

Zatímco pro Meghan se cesta do královniny náruče uzavřela, vévodkyně Kate nadále plní své povinnosti, ke kterým se zavázala, když se do Firmy přivdala. Společně s princem Williamem se připojí ke královně při příležitosti oslavy Dne Commonwealthu, během kterých k Britům promluví všech 8 seniorních členů královské rodiny. Show bude BBC vysílat v neděli ještě před tolik očekávaným rozhovorem Meghan a Harryho s Oprah.

Spory kvůli módě

Kate není jediná, kterou měla Meghan rozplakat. Už deset zaměstnanců paláce svolilo ke spolupráci k vyšetřování údajné šikany, které se na nich měla Meghan dopustit. Dostala se s nimi do křížku prý i kvůli drahým dárkům. Meghan se údajně rozčilovala, že jí nedovolili nechat si krabice plné značkových hadříků od návrhářů, které jí přišly do Kensingtonského paláce. Se zaměstnanci, již ji informovali o tom, že přijetí darů by znamenalo porušení protokolu, si prý vyměnila velmi ostrá slova. Jako herečka si dárky nechávat směla…

Útěcha: Noví psi

Samotná královna už z toho všeho má nervy nadranc, a proto se jí rodina rozhodla přivést na jiné myšlenky novými psími přírůstky. Alžběta našla zalíbení v psech corgi, které chová již od roku 1944, kdy dostala prvního psíka k 18. narozeninám. Její věrný Vulcan však před Vánoci zemřel a tak dostala dvě nová štěňata, která jí budou dělat společnost zatímco se její manžel princ Philip (99) zotavuje z operace srdce.

VIDEO: Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina děkuje zdravotníkům Instagram Kensington Royals

Fotogalerie
38 fotografií