Podle britského deníku The Sun by se manžel Meghan Markleové (39) mohl potýkat s finančními obtížemi, překročí-li jeho pobyt ve Státech stanovený počet dní. Jediným východiskem, jak se vyhnout placení daní, by byla nucená „dovolená“ mimo území USA. Není ale přímo jasné, jak dlouhou dobu se tam pohybuje.

Některé zdroje zmiňují 7. května jako datum přestěhování do vily Tylera Perryho, jenž je krátce před lockdownem vysvobodil z Kanady. Pokud je toto datum správné, má Harry méně než 30 dní na to, promyslet, zda část svých milionových příjmů věnuje daňovému úřadu Spojených států, nebo se na nějakou dobu přestěhuje zpátky do Británie či jinam.

Video: Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře!

Video
Video se připravuje ...

Dáda marně čekala na Felixe. On své rozhodnutí změnil! A Blanarovičová okradena u lékaře! Bára Horáková, Lukáš Červený

„Lze předpokládat, že si Harryho na finančním úřadu pečlivě hlídají. Je to koneckonců velká ryba,“ cituje Daily Mail jednoho z předních právníků v Los Angeles Davida Holtze. Jiný daňový poradce se domnívá, že „Harryho kolosální daň z příjmu by mohla královské rodině zadělat na problémech, jelikož se úředníci budou zajímat, odkud jeho příjmy plynou“.

A nejedná se přitom pouze o miliardovou smlouvu s Netflixem, již manželé počátkem září podepsali, ale také o možné finanční dary, které obdržel od prince Charlese (71), svěřenské fondy a další aktivity, z nichž ve Velké Británii získával peníze. „To znamená, že by účetní knihy královské rodiny mohly být podrobeny kontrole,“ dodává.

VIDEO:Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy

Video
Video se připravuje ...

Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy Blesk

Fotogalerie
97 fotografií