Na svém již soukromém instagramovém profilu Mulroneyová zničehonic zveřejnila svatební fotografii Meghan Markleové, respektive pouze její portrét. Za vévodkyní je Jessičin syn, jemuž se dostala pocta držet vlečku. K příspěvku napsala: „Vidím tohle a čistou radost.“ Fanoušci netušili, co tím chtěla básnířka říct, zda příspěvek pojednává pouze o vysmátém synovi nebo je to gesto, kterým si Mulroneyová snaží udobřit znechucenou manželku prince Harryho (35).

V červenci s ní vévodkyně vypověděla smlouvu o přátelství poté, co se Mulroneyová pustila do ostré výměny slov s černošskou influencerkou Sashou Exeterovou. Ta módní návrhářku pod příspěvkem o hnutí Black Lives Matter nařkla ze zneužívání svého „bílého privilegia“ a bohatství ve snaze zastrašit ji. Mulroneyová to slízla ze všech stran – ubylo fanoušků, zrušili jí svatební pořad a hněvu veřejnosti se nevyhnul ani její manžel.

Video: Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou

Video
Video se připravuje ...

Smrt ve Výměně manželek: Obvinili člena natáčení! A Písařík po party v průjezdu s neznámou dívkou Bára Horáková, Lukáš Červený

S Meghan se podle serveru Daily Mail snažila udobřit způsoby, na kterých ztroskotala celá Markleova rodina – obsypala ji zprávami, non-stop telefonáty jí uvařila telefon, obrátila se na její nejbližší a prosila je o intervenci. Když nic z toho nezafungovalo, rozhodla se pro druhý extrém a pohrozila vydáním odhalující knihy.

Nikdo samozřejmě nečekal, že by usedla ke stolu a pustila se do sepisování, riskovala by tím zničení vlastní reputace a zbytků kariéry. Že ale tato pěkná fotka ze šťastné a bezstarostné královské svatby roztaje arktické ledy mezi dámami, je velice nepravděpodobné. Jak Meghan někoho odstřihne ze svého života, nitě k sobě podruhé nesváže.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
97 fotografií