Živo je i kolem prince Harryho (35) a jeho manželky Meghan (39), ač jsou už tři čtvrtě roku z Anglie pryč (podle serveru Page Six si prý konečně koupili vlastní bydlení v kalifornském letovisku Santa Barbara).

V pondělí totiž vyšla jejich životopisná kniha Hledání svobody plná peprných historek. Autoři Carolyn Durrandová a Omid Scobie například tvrdí, že naplno si Meghan prince získala na jejich první dovolené v Africe.

VIDEO: Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček.

Video
Video se připravuje ...

Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček. Instagram Kensington Royals

„Když kempovali v Botswaně, čistila si obličej jen vlhčenými ubrousky; a když potřebovala na malou, klidně odběhla mezi stromy,“ píše se v knize založené prý na stovce rozhovorů s lidmi z blízkého okolí páru.

A že je Harry ten pravý, se Meghan rozhodla, když ho v Kanadě seznámila se svou nejlepší kamarádkou Jessicou Mulroneyovou (40) a viděla, jak si nadšeně hraje s jejími malými dětmi. „Nemusíš se nikam hnát,“ varoval však Harryho starší bratr William (38). „To Harryho nas*alo,“ tvrdí v knize důvěrný zdroj.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět. Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
100 fotografií