Za velkou louží si žila slovenská moderátorka s manželem Vlastou Hájkem (45), dětmi Salmou (10) a Neviem (6) jako v pohádce. Ale pandemie koronaviru a rasové nepokoje po smrti George Floyda všechno změnily.

„Necítíme se v Miami po těch protestech bezpečně, je tam obrovský rasismus vůči bílým, jsou tam špatné střední školy, mizerné zdravotnictví... A samozřejmě obrovskou ránu dostal kvůli covidu-19 i turismus,“ přiznal nedávno Blesku manžel Belohorcové. A tak se rodinka rozhodla přestěhovat do Evropy. Jejich novým domovem bude španělská Marbella. 

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

V pátek 28. srpna nastal den D, kdy musí opustit luxusní apartmán v mrakodrapu. „Tak takhle to u nás teď vypadá, nic extra, ale to je realita,“ okomentovala nepořádek v bytě Zuzana. Spoustu věcí zabalili do krabic, které si v kontejneru nechají poslat, a zbytek darují na charitu. Za dvanáct let se toho hodně nakoupilo, ale všechno prostě odvézt nemohou.

Apartmánovou vilu kousek od pláže South Beach manželé využívali jako penzion, ale pandemie koronaviru jejich byznys utnula ze dne na den, a tak se rozhodli ji přeměnit na obytný dům a nabídnout k prodeji za zhruba 56 milionů korun.

Zítra si naposledy užijí sluníčka u bazénu, který měli k dispozici, a projdou se po pláži, v neděli už odlétají do Španělska. 

VIDEO: Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
76 fotografií