Vztah Meghan Markleové a jejího otce Thomase je na bodě mrazu už od dob, kdy se začala chystat královská veselka. Thomasovi tehdy náhle nabytá sláva, kterou získal pouze tím, kdo je jeho dcera, stoupla do hlavy, a začal se notně nevkusně prezentovat v médiích. Není divu, že nakonec do Londýna na svatbu Meghan nedorazil – a poté, co nechal otisknout dopis, který mu měla vévodkyně ze Sussexu zaslat, byl tak zcela odstřižen.

To, že udělal chybu, si uvědomil hlavně poté, co se mu narodil vnouček. „Jsem zklamaný. Doufal jsem, že když se Meghan stane mámou, tak pookřeje a znovu navážeme kontakt,“ štkal do médií.

Kontakt ovšem nenavázali a Thomas Markle (na rozdíl od jiných členů Meghaniny rodiny, kteří na slavnou příbuznou útočí, jak jen mohou) zcela zmizel z veřejného života. Po několika měsících mlčení se ovšem opět osmělil a vyjádřil se v tom smyslu, že by mu stačilo, kdyby mu Meghan s princem Harrym (35) poslali alespoň fotku malého Archieho Harrisona Mountbatten-Windsora (6 měsíců). Prý by si ji nechal zarámovat a pověsil by si ji na zeď, kde by byla na čestném místě hned vedle portrétu Meghan. „Není to snad to, co by chtěl každý dědeček?“ nadhodil Thomas a dodal, proč ho tak moc zajímá, jak vypadá jeho vnouček: „Rád bych věděl, zda má slavný nos rodiny Markleových,“ vysvětlil. Nelze si totiž nevšimnout, že stejně jako on i Meghan, bývalá americká televizní hvězdička, má poměrně bambulovitý nosík. Tedy úplně jiný, než má její matka Doria Raglandová (63). A jisté podobné rysy s „nezdárným“ dědečkem se dají nalézt i v Archieho tvářičce! Možná že se v Meghan přece jenom něco zlomí, když bude sledovat, jak z jejího syna vyrůstá kopie jejího otce Thomase...

VIDEO: Říjen 2018: Princ Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
89 fotografií