Dříve to vypadalo, že princ Harry se nemůže dočkat, až najde tu správnou ženu a bude s ní mít kupu dětí. Jenže když slavný zrzek pojal za manželku Američanku Meghan a zplodil s ní synka Archieho, tak trochu otočil a zjistil, že zas tak velkou rodinku mít vlastně nemusí. Nyní se dokonce vyjádřil ve smyslu, že nechce mít víc než dvě děti!

Stalo se tak u příležitosti rozhovoru s významnou etoložkou Jane Goodallovou (85), kterou přesvědčoval, že i jemu záleží na zachování přírody na naší planetě. A nejen teď, když má doma malé miminko. „Myslím, že i když je to trochu zvláštní, tak díky lidem a místům, s nimiž jsem měl to štěstí se setkat, jsem vždy cítil spojení a lásku k přírodě. Vidím to teď jinak, to je jasné. Ale vždycky jsem se snažil o to zasadit, ještě před tím, než jsem měl dítě a než jsem vůbec doufal, že budu mít děti," vysvěloval.

Jenže v té chvíli mu do proslovu skočila doktorka Goodalová s tím, že doufá, že „ne až moc dětí". A právě v té chvíli Harry automaticky odvětil: „Maximálně dvě!" Teprve pak pokračoval dál v duchu zachování přírody. 

Těžko říct, zda je opravdu tak svědomitý ekolog, nebo se prostě s manželkou Meghan na víc než dva potomky necítí, ale jedno je jisté. Harry nehodlá jít ve šlépějích svého staršího bráchy Williama (37), který s chotí Kate (37) zplodil již tři ratolesti - prince George (6), pronceznu Charlotte (4) a prince Louise (1). 

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
42 fotografií