Fanoušci britské královské rodiny jsou už jako na trní a napjatě očekávají narození miminka Meghan a Harryho. Není divu, že byli tedy dost překvapení, když britský princ oznámil, že se chystá na zahraniční cestu do Nizozemí.

Původní plán zněl, že tam dorazí již ve středu 8. května a stráví tam i další den – tedy čtvrtek 9. května. Ovšem teď došlo k další změně a rusovlasý princ zrušil první den své mise. „Kvůli logistice plánovaní cest tisku, který zaznamenává návštěvy a akce královské rodiny, jsme se rozhodli odložit naplánovanou návštěvu vévody ze Sussexu v Amsterdamu ve středu 8. května 2019.“

„Vévoda tak bude nyní cestovat ve čtvrtek do Haagu na zahájení her Invictus Games, jak bylo plánováno,“ uvedl Harryho oficiální mluvčí a dodal, že s tímto programem už princ počítá a měnit ho nadále nebude.

Britská média navíc uvádějí, že podle královské rodiny nemá změna v itineráři nic společného s porodem Harryho chotě Meghan. Jenže ať je to jak chce, novopečený tatínek bude jistě v každém případě rád za každý den, který bude moci strávit s manželkou a novorozeným potomkem (pravděpodobně dcerou), než od nich bude muset odcestovat.

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
52 fotografií