Vévodkyně Meghan a její manžel princ Harry na svém instagramu zveřejnili zcela nový rozkošný snímek synka Archieho. Šťastný Den otců! A obzvláště ho přejeme Vévodovi ze Sussexu, pro kterého je úplně tím prvním,“ stojí u fotografie, která je zároveň vůbec prvním detailním snímkem nového královského potomka, který se narodil teprve před měsícem. Chlapeček je zachycený, jak svou drobnou ručičkou drží svého otce okolo prstu. Manželé ze Sussexu sdíleli obrázek na instagramu pro svých 8,5 milionu fanoušků.

Princ Harry o svém prvním synovi mluví jako o „uzlíčku štěstí“. Vévodkyně Meghan zase před časem označila své mateřství za „zázrak“ a dodala, že jejich dítě má tu „nejsladší povahu“. Mám dva nejlepší chlapy na světě, takže jsem opravdu šťastná,“ dodala vévodkyně. „Je to skvělé. Rodičovství je úžasné,“ doplnil její manžel. Na dotaz, kterému z rodičů se potomek více podobá, Harry odpověděl, že na to je ještě příliš brzy. Jeho vzhled se mění každým dnem, kdo ví?“ řekl.

Malý Archie je osmým pravnoučetem britské královny Alžběty II. a je sedmým v pořadí v linii následnictví britského trůnu. Bývalá americká herečka jej přivedla na svět 6. května kolem půl šesté ráno britského času (06:30 SELČ). „Bylo to nádherné, úplně neuvěřitelné. Jsem na svou ženu hrozně pyšný a jako každý otec a rodič, který o svém dítěti říká, že je skvělé, tohle miminko je úplně k zulíbání,“ nechal se slyšet krátce poté dojatý Harry.

Fotogalerie
52 fotografií