Vévodkyně ze Sussexu a nastávající maminka Meghan Markleová navštívila New York, kam se vypravila kvůli oslavě příchodu jejího prvního miminka, tzv. "baby shower", při které se po dlouhé době viděla se svými přáteli a nejbližší rodinou. 

Ve středu měla, po pěti dnech v New Yorku, naplánován zpáteční let do Londýna. Dlouho si tam ovšem neodpočine, protože hned za tři dny vycestuje s princem Harrym do Maroka, kde mají sjednané určité královské povinnosti. 

Sedmatřicetiletá brunetka ale nenechává nic náhodě a vyzbrojila se týmem doktorů, kteří její zdravotní stav pečlivě monitorují. Všechno je prý zatím v pořádku, doporučili jí ale, aby už tak čtyři až pět týdnů před porodem, cesty letadlem raději úplně vynechala. 

Nastávající rodiče mají před sebou několik rušných dní v Maroku, což bude jejich poslední oficiální mezinárodní návštěva před porodem. Během třídenní návštěvy této africké země mají v plánu podívat se do měst Casablanca, Asni a Rabit. 

O tom, že Meghan strávila posledních několik dní v americkém velkoměstě, se doslechla i její nevlastní sestra Samantha (54). Na svou baby shower ji ale Meghan nepozvala, stejně jako jejich společného tatínka Thomase (74).

„Všechny naše osobní problémy stranou, naprosto rozumím tomu, že baby shower je vzrušující záležitost, a je to o tom, sejít se s přáteli a ujistit se, že miminko bude mít všechno připravené na svůj příchod," svěřila se Samantha britskému Mail Online. 

„Ale když už jsi na tomto kontinentu, Meghan, ráda bych tě viděla navštívit tatínka. Život je příliš krátký a nikdy nevíš, jestli budeš mít podobnou příležitost," snažila se útočit na vévodčiny city.

Samantha, která svou slavnou sestru dokonce přes deset let vůbec neviděla, se o ní v minulosti několikrát nelichotivě vyjádřila a britským tiskem byla kritizována za to, že pouze volá o pozornosti. 

„Nemůže mě nahradit Georgem Clooneym nebo Serenou Williamsovou, já jsem její sestra. Doufám, že se nám podaří někdy tu propast mezi námi vyplnit a pokud ne, možná toho bude litovat," dodala až výhrůžně starší sestra Samantha. 

VIDEO: Nepovedené přistání Harryho a Meghan

Fotogalerie
62 fotografií