I když se Meghan snažila v nejlidnatějším městě Spojených států amerických pohybovat inkognito, v černém nenápadném oblečení a s tmavými slunečními brýlemi, stejně si jí každý hned všiml díky obřímu prstenu od prince Harryho (34).

Paparazzi ji nachytali, jak odchází z hotelu a nasedá do auta v doprovodu svého nového bodyguarda. Zatímco dříve ji doprovázela blondýnka, ta dala po necelém roce služby výpověď, a tak ji nahradil (kromě jiných) jistý holohlavý muž.

Podle informací britského DailyMailu vévodkyně ze Sussexu odletěla soukromým letadlem do Ameriky už v pátek, tedy den poté, co trávila Valentýna se svým milovaným manželem. Její motivací, proč i v sedmém měsíci těhotenství sednout za volant, bylo setkání s dávnými kamarádkami, které už dlouho neviděla.

Fotogalerie: Uniklo ze svatebního mejdanu Harryho s…
189 fotografií

Některé z nich prý nepotkala dokonce od květnové svatby s Harrym, a tak byl čas všechno pořádně dohnat a také společně oslavit fakt, že brunetka bude zanedlouho maminkou. Její přítelkyně ji tak údajně během úterního odpoledne připravily i malý večírek, tedy tzv. baby shower (oslava pro miminko), jak bývá v Americe zvykem. Nechyběly tam jistě samozřejmě ani dárečky pro miminko.

Ovšem nic bližšího ohledně utajovaného večírku není známo, pouze to, že se prý měl konat v hotelu The Mark a mělo se ho kromě bývalé herečky Meghan Markleové účastnit 15 jejích nejbližších kamarádek, zřejmě včetně její svědkyně ze svatby, módní návrhářky Jessicy Mulroneyové (39).

Mezi pozvanými měla být také Meghanina kolegyně ze seriálu Kravaťáci (Suits), Abigail Spencer (37). Ovšem ta na místo dorazila (s květinami a kolébkou) jen chvíli předtím, než choť prince Harryho odcházela. Není jasné, zda se tedy téměř minuly, nebo to bylo součástí plánu a ony nepokračovaly v programu jinde.

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

 

Fotogalerie
158 fotografií