Těhotná Meghan Markleová okouzlila v bílé košili a černé sukni, když společně se svým manželem, princem Harrym, uctili válečné veterány na speciálním předávání cen v Londýně. Vévodkyně ze Sussexu pro tuto událost zvolila značku Givenchy, stejně jako v případě jejích svatebních šatů. 

Na této události si bývalá herečka "Kravaťáků" (z angl. Suits) neustále hladila své těhotenské bříško a údajně prohlásila, že Harry bude ten nejlepší otec na světě. Princ Harry se zase nebál zavtipkovat směrem ke svému prvnímu potomkovi, který se má narodit ke konci dubna. Nechal se slyšet, že si myslí, že se jim narodí pěkný tlouštík.

Jejich miminko by se, vzhledem k velikosti Meghanina bříška, mohlo dokonce narodit jako největší cvalík královské rodiny za posledních sto let. Rekord zatím drží devítiměsíční princ Louis, který po porodu v loňském dubnu vážil 3,82 kg. Imaginární žezlo největšího tlouštíka převzal po svém bratrovi Georgeovi (5), který vážil 3,71 kg. 

Pro porovnání, princ William (36) měl 3,22 kg a Harry byl ze všech jmenovaných nejlehčí, vážil pouhých 3,12 kg. Jejich tatínek, princ Charles (70), vážil po porodu 3,35 kg.

Mezitím, co Meghan s princem zářili na společenské události, její přátelé se o ní poprvé rozhodli veřejně promluvit. V předem neplánovaném rozhovoru řekli, že Meghan několikrát prosila svého otce, aby ji přestal vykořisťovat v ostře sledovaných rozhovorech. Celkem se za Meghan postavilo dokonce hned pět jejích přátel. 

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Její kamarádi se rozhodli promluvit především kvůli veřejné šikaně, s kterou se na adresu americké vévodkyně v poslední době roztrhl pytel.V posledním měsíci také zaměstnanci královského paláce trávili několik hodin týdně tím, že se pokoušeli zarazit narážky na sociálních sítích, které obsahovaly výhrůžky se sexistickým a rasistickým podtextem. Stejně tak se do Meghan pustila dokonce i její nevlastní sestra, která ji nazvala lhářkou a narcistkou. 

VIDEO: William a Kate představili třetího potomka, prince Louise! 

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
92 fotografií