Skoro by se chtělo namítat, že se Meghan coby členka britské královské rodiny měla správně své herecké kariéry dávno vzdát, a tak je naprosto nepřípustné, že se objeví v novém filmu. Jenže ono je to trochu jinak a vévodkyně ze Sussexu v tomto případě spíš dojíždí na »hříchy« své minulosti.

Herectví skutečně na hřebík pověsila, i když se ji snažili nedávno zlákat zpět do seriálu Kravaťáci (Suits), který ji proslavil. Jenže návrat na plátno a televizní obrazovky ji teď čeká bez jejího přičinění kvůli návratu díla, které natočila již před lety.

V roce 2011 totiž ztvárnila v seriálu s názvem The Boys & Girls Guide to Getting Down (dalo by se přeložit jako Mužský a ženský průvodce, jak si užít) svobodnou a mladou krásku Danu která spolu s partou dalších dvacátníků paří v losangeleských klubech. Spolu s ní si tam zahrál například Max Greenfield (38), známý coby Schmidt v seriálu Nová holka.

Nyní si dílko vybrala americká společnost Artist Rights Distribution a ta jej letos chce uvést do kin coby film. Lze jen spekulovat, co je k tomu po těch letech vedlo. To, že projekt křísí zrovna nyní, kdy je z kdysi nepříliš známé herečky těhotná choť prince Harryho a vévodkyně, kterou znají lidé po celém světě, asi nebude náhoda.

Každopádně královna Alžběta II. (92) a další členové královské rodiny z toho asi nadšením skákat nebudou. Už jen kvůli tomu, že Meghan v ději coby Dana řeší hlavně sex, mejdany a mimo jiné i svá ňadra, která porovnává s kamarádkou a uvažuje, zda si je nemá nechat zvětšit. Vzhledem k tomu se tak na plátně objeví i v rajcovních modelech a podprsence, která neponechává moc prostoru fantazii. V paláci tak budou zřejmě premiéru téhle »novinky« vytažené z archivu raději ignorovat.

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

 

Fotogalerie
152 fotografií