Fialová barva je v okolí britského trůnu podle všeho velice oblíbená. Nosí ji královna Alžběta II. (92), objevovala se v ní bývalá manželka prince Charlese (70) a jedna z nejoblíbenějších členek anglické královské rodiny, princezna Diana (†36), a před pár dny v nich zazářila i Meghan Markle, choť prince Harryho (34), při návštěvě hrabství Merseyside.

Ta ji na počest Diany doplnila červenými doplňky, přesně tak, jak to měla princezna z Walesu ráda. Teď si v úplně stejné výrazné barvě vyšla i vévodkyně z Cambridge!

Na první pohled by se sice mohlo zdát, že se Kate po těhotné vévodkyni ze Sussexu opičí, ve skutečnosti je však kostýmek barvy magenta v jejím šatníku již několikátým rokem. Naposledy jej vynesla v roce 2017 na konferenci o duševním zdraví organizace Heads Together. Tam se objevila po boku prince Williama (36). To si ale ke kostýmku vzala elegantní semišové lodičky.

Během exkurze v Královské baletní akademii zvolila jinou obuv - černé boty s vysokým podpatkem a velkou zlatou sponou. Celý outfit také doplnila koženou kabelkou za 888 liber (cca 26 tisíc korun). Krásná vévodkyně se podívala na krátké soukromé vystoupení a prošla si i speciální oddělení, které má na starost výrobu a údržbu kostýmů pro operu i balet. Po celou dobu se báječně bavila.

Zájem o oděvy prý totiž mohla Kate podědit po svém prapradědečkovi Francisi Martineauovi Luptonovi, který spolu se svými třemi bratry vlastnil textilku William Lupton & Company.

VIDEO: Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
50 fotografií