Královská rodina si již zvykla na komplikace v manželstvích a vždy je dokázala zvládnout. Nyní princezna Beatrice představila svým rodičům svého nového přítele, jímž je Edoardo Mapelli Mozzi. Jeho otcem byl sjezdový lyžař hrabě Alessandro Mapelli Mozzi, který reprezentoval Spojené království na zimních Olympijských hrách v Japonsku 1972.

Královská a Mapelliho rodina se znají již mnoho let a Edo se přátelí s princem Harrym. Přesto tato nová princeznina známost příbuzné poněkud překvapila. Tím spíše, že předtím sdílel domov s krásnou Američankou čínského původu Darou Huang (37), s níž má dvouletého syna jménem Christopher Woolf.

S matkou svého synka se však rozešel ještě předtím, než navázal vztah s královskou dcerou. Jeden z členů dvora, který zná Beatrice již od narození, pověděl: „Nikdy by nepřipustila, aby rozvrátila rodinné štěstí, především, jde-li také o malé dítě.“ Nyní jejich vztah postupuje kupředu natolik rychle, že se již uvažuje o jejich zasnoubení v příštím roce. Beatrice by se takto stala nejmladší členkou královské rodiny, která přijala nevlastní dítě.

Beatrice se podle informací schází s Edoardem od září. Se svou tehdejší přítelkyní se muž prý rozešel před šesti měsíci. Co na to říká Dara? „Stále Eda miluji i jeho rodinu. Proč se to jen stalo? Opravdu mě to zlomilo,“ pověděla Mozziho bývalá přítelkyně.

Její matka Lily se k situaci vyjádřila, že neměla nejmenší ponětí o tom, že se její dcera s přítelem rozešla. Teď prý žije u své kamarádky a spí na gauči. „Myslím, že se to snažila přede mnou skrýt,“ říká Lily. „Nechtěla, abych z toho byla smutná, jsem naprosto v šoku.“ Pro Daru bylo velmi těžké opustit svého přítele, ale především svého synka. Nyní za ním chodí do Edova bytu každý den okolo 7 nebo 8 hodiny večer, aby jej vykoupala a uložila do postele. Je to pro ni velmi tíživá situace.

Fotogalerie
18 fotografií