Královna Alžběta II. nejspíš brzy zešílí, po skandálech jednotlivých členů královské rodiny bude muset nejspíš žehlit i průšvihy svých zaměstnanců. Její vnuk William si totiž najal jako chůvu ženu, která sice má zkušenosti, ale která také schovává kostlivce ve skříni.

Jako první na světlo z její minulosti vyšlo najevo to, že v jejím rodném Španělsku za ní chodili exekutoři a vymahači dluhů! A to rozhodně při rozhodování nemohli Kate s Williamem vědět!

Marie Teresa totiž dlužila peníze na daních a věčné „společnosti“ nevítaných úředníků se zbavila až tehdy, kdy dlužnou částku uhradila. Georgova chůva navíc figurovala i v „Seznamu hanby“, který ve Španělsku úřady zveřejňují a na kterém lidé najdou jména dlužníků. Navíc se tam chůva objevila opakovaně – a to v květnu 2007 a v červnu 2008.  

Její jméno navíc na webu, který seznam zveřejňuje, stále naleznete! „Je to pro ni ostuda, že její jméno stále tam figuruje. A přitom stačí jedno kliknutí myší,“ prozradil pro DailyMail zdroj.

Kensingtonský palác se odmítl k této kauze vyjádřit a jen zopakoval předchozí stanovisko mladého páru, že „jsou šťastni, že se k nim Maria připojila“. Nevypadá to tedy, že by provalením skandálu končila Mariina kariéra chůvy u malého prince George.