Maria Teresa Turrion Borrallo překřtili anglická média na „španělskou superchůvu“. Ta má mladému královskému páru pomoci s Georgem hlavně při jejich cestě po Austrálii a Novém Zélandu. A její služby si již nyní Kate (31) s Williamem (30) nemůžou vynachválit!

Pár jí navíc zaručil, že se bude dále zdokonalovat v sebeobraně a navíc dostane i školu, jak řídit auto ve špatném počasí. Její totožnost odhalil oficiálně ale až mluvčí Kensingtonského paláce, který ji představil. „Maria je chůva na plný úvazek, která pro nás začne brzy pracovat a která se připojí k vévodovi a vévodkyni z Cambridge a princi Georgi při jejich návštěvě Nového Zélandu a Austrálie. Více informací o Marii či její pracovní smlouvě nebudeme uvádět.“

Borrallo má vystudovanou prestižní školu Norland College, která se specializuje právě na výchovu a přípravu chův pro lidi z vyšších vrstev. Maria Teresa je navíc také trénovaná na to, aby si dokázala poradit s paparazzi. Absolvovaný kurz řízení jí měl také zlepšit schopnosti, jak před dotěrnými fotografy rychle ujet.

Chůva má navíc skvělá doporučení ze svých předchozích míst, kdy se starala o děti vysokých státních úředníků.