U muže vypolštářovaného snovým jměním bych každopádně předpokládala, že bude mít nejen hospodyni, zahradníka, ale i stylistického poradce. Zejména, když koketuje se vstupem na politickou scénu. Stylista ale Babišovi zřejmě chybí - jinak by mu doporučil, aby širokou kravatu věnoval šoférovi a vybral si užší vázanku.

Lépe na tom není ani jeho choť

Ikonou noblesní elegance není ani o dvacet let mladší Babišova choť, která vypadá starší než na svých osmatřicet let. Velký podíl na tomto dojmu má i styl její oblečení tíhnoucí k okázalosti. Kožešiny jsou sice in, masivní šperky rovněž, ale v podání této paní postrádají lehkost a švih. Stříbrná liška nemá od monumentálních náušnic patřičný odstup a volba prolamovaných punčoch je poněkud sporná. Zejména v kombinaci s kožešinovým psaníčkem. A lopatky nehtů mají špatnou francouzskou manikúrou – to jen na okraj s podotknutím, že na scéně je další luxusní báryšňa.

 

Miliardář Babiš na Františku příliš nezapůsobil
Autor: Blesk

Ona:

Efektní liška nemá odstup od masivních náušnic a krk se v ní nehezky utápí. Prolamované punčochy se vzorem jsou příliš v kombinaci s kožešinovým psaníčkem. Přerostlé lopatky nehtů jsou dávno pasé a lem francouzské manikúry není zdařilý.

On:

Stříbřitá vázanka s outfitem manželky ladí, ale její šířka je out. Příště sako zapnout na oba knoflíky

Františka Čížková