O bývalého prezidenta Havla, který se už pár měsíců nemůže vzpamatovat ze zánětu cest dýchacích, se nestrachují jen jeho blízcí v čele s Dášou, ale i značná část veřejnosti, která má dramatika za vzor. Zkrátka jej miluje. Proto před jeho vilou, kde se v posledních dnech střídali lékaři a řádové sestry z Nemocnice Pod Petřínem, vartují i fotoreportéři. Lid chce vědět o stavu svého oblíbence co nejvíce...

Paparazzi poslali do světa i momentky Havlové, jež si po pár dnech a probdělých nocích na chvíli vyráží ven. A ty dokazují, že si Dagmar vkus prvoligové lady zřejmě osvojila. Dostal se jí, jak se říká, do krve. A funguje i v době, kdy na styling před zrcadlem postrádá čas i náladu.

Utrápená Audrey Hepburn z Ořechovky

Nebo je to trochu jinak: Paní Dáša si je přítomnosti médií vědoma a výběr svršků až tak nepodceňuje. Je zkrátka profík a situaci podřizuje i své modely. Ať je to jak chce, cit pro věc bývalá první dáma má. Outfity, v němž je před vilou na Ořechovce zvěčňovaná, to dokazují.

Bílá košilová blůza dodá svěžest, široká stuha ve stažených vlasech na civilní eleganci. Kalhoty s cigaretovými nohavicemi dlaň nad kotníky, jež v šedesátých letech proslavila éterická kráska Audrey Hepburn (po ní J. Kennedy, B.Bardot a další legendy) pohublé Havlové sluší. Rudé cvičky z jemné kůže ladí. Kabela s leopardím potiskem už tak sofistikovaným doplňkem není, ale budiž. Okolnostmi roztržitá Audrey Hepburn z pražské Ořechovky si odskočila na nákup, napadne s jistou nadsázkou při pohledu na ni.

Fotogalerie
4 fotografie

P.S.

Václavu Havlovi je už lépe, přijímá návštěvy přátel, reaguje na dění ve světě. Dokonce pohrozil, že vrátí prestižní německou cenu Quadriga, pokud ji letos dostane ruský premiér Vladimir Putin. A image drží i jeho ustaraná žena. Tak to má být. Profík z role nevypadne.S vypětím sil jí dostojí.