Někdy ti dva připomínají pohádku o krásce a zvířeti. Jindy příběh šaška a královny... Přesto se milují, přesto jim to klape. Ne nadarmo se říká, že na první pohled nelze dát.

Tuto teorii potvrzuje i herecký pár Jan Kraus a Ivana Chýlková. Rocker Petr Janda s ženou Alicí, která by mohla být jeho vnučka... Udivuje i krásný agent 007 Pierce Brosnan s obézní manželkou.

Příliš k sobě nepasují ani hvězda NHL Jiří Hudler s modelkou Simonou Krainovou. A přiznejme si, že poněkud nepatřičně vypadá vedle své sošné ženy Carly i francouzský prezident Nicolas Sarkozy.

Fotogalerie
2 fotografie

Jan Kraus a Ivana Chýlková: Malý a vysoká

284597:gallery:true:true

Kraus je malý a Chýlková naopak hodně vyrostla. Jak Kraus tvrdí, muži mají z jejích sto osmdesáti tří centimetrů problém a při setkání s ní skákají aspoň na obrubník... On ale žádný mindrák nemá. Centimetry, které mu k hlavě Ivany chybí, dorovnává charisma. Tihle herci jsou výrazné, vizuálně si konkurující typy, takže jako dvojka opravdu nic moc...Přesto žijí patnáct let v jedné domácnosti a mají desetiletého syna Jáchyma. A jak Ivana řekla, svatba nehrozí. Ta prý možná byla aktuální na začátku vztahu. Teď už ne.


Jiří Hudler a Simona Krainová: Splněný sen adolescenta

284612:gallery:true:true

Úspěšná modelka Simona měla vždycky pěkné sošné chlapy, s nimiž šla hezky do páru. Ať už to byl někdejší francouzský snoubenec Alex, exmanžel Bořek nebo turecký přítel Alp, s nímž pár let po rozvodu chodila. Současná Simony láska, o jedenáct let mladší hokejista NHL Jiří Hudler, se této sestavě tvrdě vymyká. Je sporý, k Adonisovi má daleko. Simona si zřejmě řekla, že krása štěstí nejistí. A on je šťastný, že má vedle sebe ženu, o níž jako teenager snil


Petr a Alice Jandovi: Bez ohledu na věk

284601:gallery:true:true

Zasloužilému rockerovi odvaha nechybí. Jinak by těžko skončil před oltářem s krasavicí, která je o necelých čtyřicet let mladší než on. Pravdou je, že se Petr s Alicí před svatbou rozcházeli a krize zažívali i pak. Teď je ale vše zalito sluncem, manželé čekají děťátko. A Janda si nechal v důchodovém věku nastřelit vlasy. Zřejmě kvůli sebevědomí, které dělá divy stejně jako sláva a peníze.


František Janeček a Tereza Mátlová: Kráska a zvíře

284602:gallery:true:true

Když se na veřejnost prosáklo, že úspěšný hitmaker a producent Janeček chodí s Terezou Mátlovou, nikdo jejich vztahu velkou budoucnost nedával. Všichni tento poměr vnímali jako pakt movitého vlivného muže a mladé hezké zpěvačky, z něhož oba budou profitovat. Ona mu dá pel mládí, on jí v šoubyznysu prosadí. Výsledkem je soužití korunované dcerou Emily Ann. Rodinka většinu roku tráví v sídle na Floridě a Mátlová kariéru odsunula na druhou kolej. Ve zlaté, lásky plné kleci je líp.


Pierce & Kelly Brosnanovi: Těžkotonážní láska

Pierce Kelly Brosnanovi
Autor: AP

Slavný herec Pierce Brosnan patří k hýčkaným ženským idolům. V roce 2001 byl dokonce vyhlášený jako nejvíc sexy muž světa a kdekdo by vedle něj tedy předpokládal stejně spanilou partnerku. O to víc udivuje, že jeho manželka Kelly je tuctově vypadající stárnoucí žena s obézní postavou. Přesto agent 007 Brosnan na každém kroku zapáleně tvrdí: „Kelly je má jediná láska. Co na tom, že váží skoro metrák?“


Nicolas & Carla Sarkozy: Dobrý obchod

Nicolas Carla Sarkozy
Autor: ČTK/AP

Carla měří téměř metr osmdesát, má porcelánovou pleť a tělo gazely. Pochází z bohatého šlechtického rodu, je nazývaná královnou elegance, patří k slavným top modelkám. Přátelí se s hvězdami Hollywoodu, ale zamilovala se do malého, drobného muže nervních pohybů Nicolase Sarkozyho. Důvodem prý byl jeho sexy mozek. A jistě i fakt, že je prezident! Vzali se už po devíti týdnech vztahu! A krásná Italka Carla hlásá do světa: „Budu první dámou Francie do konce mandátu svého muže a jeho ženou až do smrti!“