Pánové, kteří nevyrostli do potřebné výšky, svůj komplex většinou dohánějí svou mocí a postavením.

Fotogalerie
1 fotografie

Ivana Chýlková (45, 182 cm) a Jan Kraus (55, 175 cm)
rozdíl 10 centimetrů
Vypadá to, že známá dvojice výškový rozdíl neřeší. Na střídačku si dokonce ze svých centimetrů dělají legraci. Nedávno reagovala Ivana na otázku: "V čem na vás Jan Kraus doma nemá? vtipnou odpovědí: "Tak určitě nikdy nebude větší než já."

Ivana Gottová (32, 178 cm) a Karel Gott (69, 175 cm)

rozdíl 3 centimetry
Manželský pár dělí nejen několik centimetrů, ale i desítka let. Ivana a Karel tvoří pár od roku 1999. Spolu vychovávají dvě dcery, dvouletou Charlottu Ellu a sedmiměsíční Nellu Sofii.

Dominika Mesarošová (23, 176 cm) a Antonio Tornago (40, 172 cm)
rozdíl 4 centimetry
Modelka bere menší vzrůst svého přítele jako přednost. "Co je malý, to je hezký a tohle rčení přesně vystihuje Antonia," tvrdí Dominika. "Jen se cítí nesvůj, když mám podpatky. Pak se ke mně Antonio raději nehlásí," přiznává.

Ilona Andrejsová (22, 179 cm) a Zdeněk Podhůrský (49, 176 cm)
rozdíl 5 centimetrů
Herec a moderátor Zdeněk Podhůrský se rád chlubí svojí mladičkou přítelkyní Andreou, a tak není divu, že ho doprovází na každé společenské akci. Hlavu si neláme s centimetry ani s roky, které je od sebe dělí.

Marcela Skuherská (47, 177 cm) a Michal David (48, 170 cm)
rozdíl 7 centimetrů
Michal David už dvacet let vzhlíží ke své manželce Marcele (bývalá tenisová reprezentantka), která je o hlavu vyšší než populární hitmaker. „Vždycky jsem měl slabost pro vysoké ženy,“ řekl Michal David.

Zuzana Jandová (21, 180 cm) a Tomáš Koběrský (22, 175 cm)
rozdíl 5 centimetrů
Stále úřadující Miss ČR Zuzana Jandová chybějící centimetry u svého přítele neřeší. "Jsem hodně vysoká a ke všemu nejraději nosím boty na deseticentimetrových podpatcích, ale přítel si už zvykl a nevadí mu to," řekla Blesku Jandová.

Vendula Svobodová (36, 178 cm) a Patrik Auš (30, 175 cm)

rozdíl 3 centimetry
Vendula Svobodová je dominantní žena a vždy po svém boku měla menší partnery a této 'vady' dokázala elegantně využít. Vendule nevadí výškový rozdíl a ani to, že je o pár let mladší.

Alice Jandová (26, 175 cm) a Petr Janda (66, 172 cm)

rozdíl 2 centimetry
Mladičká Alice okouzlila před několika lety lídra skupiny Olympic. Ani jeden z nich neřeší výškový a věkový rozdíl. "Snad každý je větší než já," bere rocker s humorem chybějící centimetry.

Adriana Sklenaříková (37, 182 cm) a Christian Karembeu (38, 178 cm)

rozdíl 4 centimetry
Jedna z nejvyšších modelek, Adriana Karembeu Sklenaříková, je přes deset let manželkou francouzského fotbalisty Christiana Karembeu. Díky svým dlouhým nohám je držitelkou Guinnessova světového rekordu.