Nával emocí před kamerou znamená podle Mileny hlavně velkou zátěž pro tělo. „Někdy je těžké vystoupit z nějaké emočně vypjaté situace. Mozek ví, že se hraje, ale tělo to neví,“ popsala herečka Blesku s tím, že takové chvíle ve svém novém filmu prožívala. „Tělo je pak víc zničené než mozek, protože ten ví, že to bylo jenom jako. Ale duše a tělo to neví, ty potřebují nějaký čas se s tím vypořádat,“ dodala Steinmasslová, která na veřejnost chodí poskrovnu.

Kam zmizela?!

Byť je výborná herečka a dřív točila jednu roli za druhou, teď jí ve filmech a v televizi moc vidět není. „Vy to říkáte, jako kdybych já nabídky odmítala. Tak to není! Každopádně Němá místa byly profesně pro mě dar. Všechno bylo, jako kdybych si to vysnila,“ okomentovala snímek podle scénáře Alice Nellis (52), v němž hrála matku syna bojující s afázií, což je porucha produkce a porozumění řeči.

Pečlivá příprava

„Nevěděla jsem o tom vůbec nic. Měli jsme naštěstí dobrou přípravu a setkali jsme se s afatiky, s jejich rodinnými příslušníky, s psychology, s logopedy…Každý z nás potřeboval vědět, s čím se vlastně setkáváme,“ přiznala herečka, že už začátek nebyl jednoduchý. „Moje postava byla dáma, která byla celá léta veterinářka. Vychovala zřejmě svého syna sama, měla s ním nesmírně láskyplný vztah, protože i přebíral její povolání. A jestli na něco byla naprosto nepřipravená, tak že by ho mohla nějakým způsobem ztratit a odešel by dřív než ona,“ vylíčila Milena.

VIDEO: Bleskové zprávy z Varů: Zranění unavené Krainové a svatba Makarenko!

Video
Video se připravuje ...

Bleskové zprávy z Varů: Zranění unavené Krainové a svatba Makarenko Petr Macek

 

Fotogalerie
46 fotografií