Jakmile dorazila na červený koberec v hotelu Thermal, bylo evidentní, podle jakého klíče volila, co bude mít večer na sobě. „Šaty jsem vybírala tak, abych byla nejoblečenější ze všech návštěvníků,“ smála se autorka bestsellerů a narážela tak na loňské faux pas, kdy šokovala sukní připomínající ubrus, masivním černým obojkem a úzkým proužkem látku jen přes prsa.

Plánovaná výstřednost?!

„Chtěla jsem to letos trochu zklidnit,“ okomentovala Radka svůj letošní model. Ať tak či tak v podivnostech si spisovatelka zjevně libuje. Šaty od návrháře Tomáše Němce byly výstřední, byť jinak než loni. Byla v nich tak zahalená, že jí koukala snad jen hlava. Křivky skryla do černých saténových šatů až na zem, a bílého kabátce s tříčtvrtečními rukávy, které doplnila černými rukavicemi.

Tenký led

„Klidně bych oslovila i návrhářku, kterou jsem měla loni, ale ona už se bála jít do toho se mnou. Tomáš mi řekl mi, že na tom tenkým ledě se mnou bude rád bruslit. Akorát co do počasí se mi to nedaří vychytávat,“ svěřila se Radka, která na sebe loni strhla lavinu kritiky. A dokonce se zpětně omlouvala, že ve snaze „urvat se“ překročila jistou hranici.

Dodatečná omluva

„Asi bych se omluvila znovu. Nemyslím si, že to nebylo na místě a úplně se to nehodilo na večerní gala,“ okomentovala Blesku svůj loňský přešlap. „Na druhou stranu mám ráda originalitu a kreativitu a jsem nerada, když se to úplně potlačuje, tak nějak to vybalancovat je fajn. Asi se mi to úplně vybalancovat nepodařilo, tak třeba letos,“ dodala.

Video
Video se připravuje ...

Zahájení festivalu v Karlových Varech 2023: Eben s Bartoškou se objali Kateřina Štichová

Fotogalerie
9 fotografií