Na červeném koberci slavnostního zakončení MFF Karlovy Vary se sice objevilo hned několik hvězd tuzemského i zahraničního nebe, ale jenom málokomu se podařilo tak vyrazit dech všem přítomným jako Kordule Stropnické. Pubertální dcera herečky Veroniky Žilkové a bývalého herce a v současné době politika Martina Stropnického (65) totiž v průsvitných šatech vypadala naprosto skvěle - a hlavně, mezi všemi těmi celebritami působila jako ryba ve vodě, jako kdyby jí byl svět showbyznysu vlastní.

Dost podobně to viděla v závěru filmového festivalu i její hrdá maminka. „Karlovy Vary skončily, krásný zážitek a radost z Kordulky, která svůj vstup do společenského světa zvládla na jedničku, včetně focení,“ libovala si na instagramu Žilková, jíž to po boku dcery také náramně slušelo. Sice si prý šatů vyzkoušela několik, než si vybrala ty pravé, podle informací Blesku ale nakonec zvolila róbu značky Philipp Plein, která jí vykouzlila perfektní siluetu a díky vysokém rozparku odhalila i nožku.

Video
Video se připravuje ...

Krásná Kordula (16) a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Kordulka zase zazářila v šatech od Elisabetty Franchi, pod nimiž měla trikot - což bylo, a tím spíše na šestnáctileté slečně, dost odvážné. Jenže ani jí, ani její mamince to nevadilo. „Kordulka je bývalá tanečnice, takže kolikrát měla dres, který toho zakrýval ještě méně,“ zhodnotila pro Blesk Žilková outfit dcery. A je fakt, že nikoho průhledná látka nepohoršovala, nadšené komentáře fanoušků a příznivců herečky na sociální síti jsou jednoho jediného vyznění: zahrnuli je superlativy.

„Kordulka by svou krásu měla zúročit,“ domnívali se navíc někteří, co by ji hnedle posílali rovnou na přehlídková mola. Na rozdíl od starší sestry Agáty Hanychové (37) však Kordula po kariéře modelky - alespoň zatím - netouží. Prý by si raději našla něco vlastního. Žilková z toho ale podle všeho není příliš nadšená, jelikož by ocenila, kdyby dcera začala (alespoň částečně) finančně přispívat na svého drahého koníčka: jezdectví. „Vydělala by si na koně,“ ušklíbla se Žilková.

Fotogalerie
54 fotografií