Jestli někdejší modelka něco nemá, tak je to pravděpodobně stud. Vůbec jí totiž očividně nevadí sdílet snímky poněkud intimího rázu  - například jako ten poslední, kde je zachycena s ředitelem TV Barrandov Jaromírem Soukupem, tedy svou novou láskou.

Tyhle dvě hrdličky totiž zveřejnily fotku, kde si vyměňují drsné něžnosti - konkrétně Hanychová zde Soukupa kouše do tváře. „Jen pravý muž ti dá pocit, že ho můžeš žrát a cítit se při tom jako žena,“ rozplývala se zamilovaná Agáta.

Zřejmě si ale byla vědoma toho, jak jsou tato slova vlastně nic neříkající. „Tvl, můj citát,“ shodila proto tak trochu své vyznání citů a jen do hashtagu naznačila, jak se teď skutečně cítí. „Love“, uvedla a dala tak najevo, že Soukupa zkrátka a dobře miluje. Ovšem komentáře pod tímto příspěvkem na sociální síti raději uzavřela.

Agáta a bývalka Jakuba Prachaře tak má jistotu, že jí nikdo romantickou chvilku nenaruší ošklivými komentáři. Přece jen je Jaromír o dost starší a není ani chudý, a tak by si mohla možná od antifanoušků vyslechnout něco o zlatokopectví. 

 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová sekla s kouřením: Strach z rakoviny prsu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
79 fotografií