Iva Pazderková, která se kromě herectví věnuje i kulturistice v kategorii bikini fitness, na premiéře předvedla svou vymakanou postavu. Oblékla si stříbrné šaty s hlubokým výstřihem a s odhalenými zády až těsně nad půlky.

Na místě nechyběly ani další hvězdy  – její filmový milenec Pavel Šimčík (45) na červeném koberci doprovázel viditelně dojatou Ivu Janžurovou, která se na pódiu před promítáním filmu dokonce rozplakala.

Režiséra Miroslava Krobota zase doprovázela nestárnoucí herečka Hana Doulová (69). Společně dorazili i producenti filmu Silvie Michajlova (45) a Ondřej Zima (48), Jenovéfě Bokové (30) pak dělala společnost herečka a manželka Karla Plíhala (63) Ivana Plíhalová (59). 

V modrých šatech na koberci zazářila nepřehlédnutelná Klára Melíšková (50), kterou následoval její kolega z filmu Velká premiéra Jakub Žáček (47). Ten na přítomné dělal gesto ve tvaru písmena V – zřejmě na znamení, že se dílo povedlo. 

Video
Video se připravuje ...

Benicio Del Toro se podepisuje fanouškům Blesk.cz

Mezi dalšími se do Velkého sálu hotelu Thermal dostavili například režisér Jan Hřebejk (55) nebo kameraman a bývalý partner Olgy Menzelové(44) Jaroslav Brabec (68).

Video
Video se připravuje ...

Geoffrey Rush o začátku herecké kariéry Blesk TV

Fotogalerie
23 fotografií