Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Denim v podání celebrit očima Iny T.: Modrá není vždy dobrá!

/
  • Ina T. hodnotí denim módu celebrit.
    11. dubna 2022 ● 05:00

    Nejuniverzálnější materiál, který nikdy nevychází z módy a to měnícím se módním vlnám s jepičím životem navzdory. Rifle, džíny či zastarale texasky náleží desetiletí k fashion mainstreamu, a to, ač původně podtrhovaly individualitu mládeže, pro niž byl denim alias džínovina znakem společensky odsuzované rebélie. 

    Masově oblíbený materiál letos hlásí návrat k módě 90. let a estetice přelomu milénia, kdy úzké, křivky vyzdvihující střihy nahrazují široké zvonové kalhoty s nízko posazeným pasem. Zpět mezi módními tendencemi jsou i ožehavé double a triple denim outfity v podobě celodžínových kompletů vyžadujících pokročilý cit pro styling a jistou notu kultivovanosti, která mnohým tak třeskutě schází...

  • 1.

    Marta Jandová: Přemíra modré 2

    Celodenimový outfit vynesla sympatická rockerka, která, jako jedna z mála tuzemských zpěvaček, dokázala se svojí kapelou prorazit i v zahraničí. Tmavě modrá, lehce over size propínací bunda s kapsami harmonizuje s identickým odstínem rovně střižených džínů s vysokým pasem. Obojí s výrazným žlutým štepováním dodávajícím kompletu příjemný retro punc. Jandová však otrocky ladila všechny doplňky, včetně vlasů, do valérů modré, což místo kýžené kreativity navozuje dojem přehnané stylizace.

    Marta Jandová
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Kristýna Janáčková: Ženskost v brázdě džínoviny 2-

    Primárně z televizních seriálů známá herečka pro představení džínové kolekce oblíbené značky Lindex sáhla po denimových, štíhlou figuru obepínajících pouzdrových šatech úzkého střihu po kolena. Propínání na kontrastní zlaté knoflíky, v ramenní kouli bohatě řasené dlouhé rukávy do manžety a prošitím a kapsami vyšperkovaná vrchní část hraje do karet masami vyhledávaného materiálu, jenž na detailech staví svoji originalitu. Jen šaty doprovázející silonky měly být tenčí a boty vzhledem k absenci dalších doplňků zajímavější.

    Kristýna Janáčková
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Andrea Bezděková: Inspirace v purismu 1

    Po přehlídce nejnovější kolekce Beáty Rajské se mezi návštěvníky objevila i róby na mole prezentující modelka, tentokrát volící ležérností a denimem protnutý outfit. Zejména ve svých začátcích v módě tápající Bezděková ušla kus cesty k sic standardnímu, ale sympatickému casual stylu. Inspirací na nenucenou variaci budiž i navrátivší se zkrácené široké kalhoty v odstínu tmavě modré s výraznou manžetou, které spojila s basic topem a over size lněným volným sakem. Bílé tenisky civilní městskou etudu vhodně kompletují a celek pro svůj purismus a stylovou čistotu patří k těm, jež svědčí kdejakému typu nositelky. 

    Andrea Bezděková
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Barbora Poláková: Krémová alternativa 1-

    Že se dá džínovina variovat v mnoha odstínech a valérech, dokazuje krémový komplet zpěvačky preferující casual styl, ovšem zároveň nepodceňující elegantní společenské události, kam obléká velkou večerní. Světlou, rovně střiženou bundu vyšperkovanou obřími kapsami spolu s jemně zvonovými, o nárt opírajícími se nohavicemi vkusně doplňují barevně odpovídající, vysoko šněrované boty na hrubé podrážce. Monochromní ráz nabourává černá kožená ledvinka zavěšená na dlouhém, pas zdůrazňujícím popruhu, která ač je prvoplánovým detailem v brázdě black&white, v outfitu funguje dobře.

     

    Bára Poláková
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Nikol Kouklová: Nezdařilá hra doplňků 4

    Herečka, která pojala za manžela syna principála Divadla Bez zábradlí Karla Heřmánka, náleží k ženám, jež si s módou více či méně úspěšně, zato neskrývaně nadšeně, hrají. Jistou hravost má v sobě i model kombinující klasickou denimovou bundu spolu s háčkovanými, avšak nepříliš slušivými midi šaty. Barevnost zahrnující modrou, bílou a hnědou je povedená. Problémem je příliš krátká délka spodničky, ale též s linií bundy peroucí se pásek, jenž je rušivým elementem. Mimo styl outfitu jsou i subtilní sluneční brýle a boty s žebrovaným nápletem, jsoucí v rámci trendů pasé.

    Nikol Kouklová
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Radka Pavlovčinová: Laciné efekty umělé kožešiny 2-

    Netradiční, světlým kožíškem zateplenou džínovou bundu, jejíž fádní šedý odstín v outfitu rozbila výraznou zelenou, vynesla herečka a sestra úspěšného zpěváka Adama Pavlovčina na opening obchodu. Hladký, v příjemném karamelovém odstínu nesoucí se top se stojáčkem doplnila o skvělé, vysoko v pase končící, od boků rozvolněné kalhoty do jemného zvonu ve svěžím smaragdovém valéru. Tělové lodičky stejně jako starorůžová kabelka celek nenápadně doplňují, jen nadbytečné umělé lemy kožešiny na rukávech dodávají dojem lacinosti.

    Radka Pavlovčinová
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    VIDEO: Módní kritička Blesku Ina T.: Lidi mi vyhrožují kvůli módě! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Módní kritička Blesku Ina T.: Lidi mi vyhrožují kvůli módě! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    64 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

rosicak: Modrá není vůbec dobrá ! NIKDY NEBYLA !!!

(11. 04. 2022 07:51)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy