V případě bývalé královny krásy z roku 2005 platí heslo, že věk je jen číslo. Trojnásobná maminka vypadá skvěle a s přehledem si může troufnout na sexy focení. Do starého železa tak Lucie nepatří a na nových snímcích je v rozepnuté bílé košili zatraceně sexy.

Nejodvážnější focení kariéry

Smyslnost, svůdnost a hříšné myšlenky, tak by se dalo shrnout poslední focení vnadné modelky. „Asi mé nejodvážnější focení,“ přiznala sama Lucie na sociálních sítích u videa, které málem zbořilo internet. „Přirozený, spontánní, uvolněný,“ pochvalovala si Šlégrová spolupráci se ženou fotografkou.

Erotikou nabité snímky jsou opravdu velmi povedené a fanoušci nešetří po zásluze chválou. „To je bomba, jste úžasná, velice sexy,“ stojí v komentářích a mnozí obdivovatelé nabádají ještě k odvážnějším snímkům. Podle nich je škoda skrývat takový potenciál.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Lucie Šlégrová: První plastickou operaci těžce prožívala. Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Lucie však moc dobře zná svou cenu a nemá zapotřebí se vystavovat v rouše Evině. Na rozdíl od některých svých kolegyň, které nedokáží přijmout stárnutí s grácií. Doma má tak manžel, zlatý hoch z Nagana Jiří Šlégr (52), pořádnou kočku, která stále stojí za hřích.

Fotogalerie
40 fotografií