Tanec u tyče neboli pole dance se těší velké oblibě. Nejen, že si u něho zpevníte všechny svaly na těle, ale když se opravdu umí, vypadá to neskutečně sexy. Vzhledem k tomu, že Lucie dokáže skvěle rozvlnit boky, svíjení u tyče jí jde na jedničku.

Nedostatky se odpouští        

V podání královny krásy z roku 2005 vypadají přehmaty na tyči jako procházka růžovou zahradou a nejedna fanynka si už podává přihlášku k návštěvě studia. „Druhá lekce. Mám z toho fajn pocit. Věřím, že toto video nikoho v dnešní době neurazí. Pokud jste citlivé osoby, je pro vás tento obsah nevhodný,“ napsala Šlégrová s humorem sobě vlastním na sociálně sítě s tím, že nedostatky samozřejmě ještě dopiluje.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šlégrová vytasila obří poprsí. Mrkněte, jak vypadá máma od tří dětí v plavkách! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Lucie má talent snad na vše

Z pohledu na vlnící se krasavici nikdo neodpadl. Naopak, Lucie se dočkala slov podpory a obdivu. Manžel Jiří Šlégr (52), zlatý hoch z Nagana, musí být na ženu svého srdce pyšný. Vypadá to, že brunetka má talent na vše, na co sáhne. Díky své postavě a nepřehlédnutelným vnadám se stále ještě může procházet po přehlídkových molech, a splnila si i sen o moderování v rádiu.

Fotogalerie
56 fotografií