Lenka Zahradnická, kterou si tuzemští diváci zamilovali třeba v retro seriálu Vyprávěj, už bohužel není tak často k vidění na našich obrazovkách. Herectví šlo stranou, jelikož se stala maminkou na plný úvazek. Pravidelně o tom informuje prostřednictvím svého instagramu, kde sdílí radosti i starosti mateřství. A to se jen tak nezmění, jelikož se nyní pochlubila videem, ve kterém ukazuje svůj velký, těhotenský pupík. „Jejda! Již brzy v našem obýváku,“ vtipkovala.

„Nějak už mě ty pohledy na břicho se soucitným výrazem ‚přibrali jsme někdy každej‘ přestaly bavit,“ vysvětlila sympatická herečka, proč se rozhodla odhalit světu své třetí těhotenství. „Bude sranda. Kdy klokan přiletí, říkat nebudu, ani jestli čáp přinese holčičku, nebo chlapečka. Za prvý to sami nevíme a za druhý, i kdyby, necháme si ten zázrak chvilku pro sebe. Jedno slíbit můžu. Nebude to za extra dlouho a heslo zní: nudu neznám! Tohle bude teprve párty.“

Video
Video se připravuje ...

Herečka Lenka Zahradnická: Dvě svatby! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Jejich „rozrůstající se smečka“ zatím čítá kromě Zahradnické alias Hedviky z Ulice také jejího manžela Michala Vavra, slovenského hudebníka, ale též dcerky Jasmínu (6) a Jovanku (3). Rovněž mají ještě fenku Františku. K nim co nevidět příbude „ten člobrda, co si dělá slušnou párty v jejím břiše“. Pod videem se to záhy začalo hemžit gratulacemi. Jak od fanoušků, tak i od kolegyň z herecké branže.

„Jsi v mých očích hrdinka!“ napsala jí například Andrea Růžičková (39). „Ty jsi stejně bomba. Gratuluju ti k tvojí krásný smečce a k novýmu štěstíčku,“ přidala se Dáša Zázvůrková (42). „Jezuskoteeeeeee! Tak to je nejlepší, moc gratuluji,“ jásala Beáta Kaňoková (35). No ale jupíí!!! Pojď mi hop,“ netajila se svým nadšením Kristýna Leichtová (38). A my se k nim samozřejmě s gratulací přidáváme!

Fotogalerie
56 fotografií