Okatá Lenka Zahradnická, kterou si televizní diváci zamilovali v retro seriálu Vyprávěj anebo v nekonečné Ulici, na sociální síti prozradila, že když po letech znovu dostala nabídku zahrát si na Letních shakespearovských slavnostech, doslova skákala radostí. „Skvělá parta, komedie, můj oblíbený režisér, vidina práce, a co si budeme povídat, i finanční odměny,“ vypočítávala všechny klady.

Jenže bohužel, kde jsou pozitiva, tam nechybí ani zápory... A jak sama uvádí, když na tuto příležitost kývla, „tak trochu lehce vytěsnila noční zkoušky na Hradě“. „Jestli cíleně, to nevím, ale je tu jeden důležitý fakt - tenkrát mi bylo o devět let míň, neměla jsem děti a jediná má starost bylo dojet včas na natáčení a vyspat se z kocoviny… Teď je to jinej level!“ posteskla si vyčerpaná herečka.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Lenka Zahradnická: Dvě svatby! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Se dvěma velmi živými dcerkami, Jovankou (3) a Jasmínou (v srpnu 6), má co dělat, aby to zvládla... „Regulérně posledních pár dní spím max. tři hodiny denně. Děti jsou zlaté, ale spánek jim nikdy nic neříkal, takže své zvyklosti nehodlají měnit. Vlastně ty dny jsou stejné jako předtím, jen s absencí trpělivosti, známkou velké lability a spaní ve stoje s otevřenýma očima,“ líčila barvitě.

Zdůraznila ale, že si rozhodně nestěžuje. Naopak. „Je to jen obrázek toho, jak si věci dokážeme malovat, a v realitě potom plavat čubičku a věřit v blízký břeh! A ten já vidím!“ uvedla optimisticky na instagramu u fotky, co prý přesně vystihuje stav jejích posledních dní. Vypadá na ní velice vyčerpaně... Přesto si však její příznivci mohou být jisti, že ve hře Jak se vám líbí podá excelentní výkon.

Fotogalerie
45 fotografií